În căutarea zânelor

Castelul de Lut Valea Zânelor

Acest „castel” este rețeta perfectă a ceea ce înseamnă „puterea Facebook” în online-ul de astăzi.

Pentru cei care mai cred că promovarea pe FB este un moft sau o prostie. Luați lecții de la cei care au gândit *Castelul de Lut – Valea Zânelor*. O locație care are din ce în ce mai mulți vizitatori, vizitatori care au auzit de locație doar prin prisma pozelor văzute pe FB.

Poze cu piți(zâne) = rețeta succesului

Toate fătuțele care și-au pus poze pe FB de la Castelul de Lut au ajutat la crearea acestui brand, din nimic. Acolo nu este nimic deosebit, poate clădirea privită de afară.

Am așteptat vreo 10 minute să fac poza de mai sus, mai mereu apărea cineva în cadru.

Înăutru, dacă pot spune așa, doar o cameră era deschisă când am fost eu, este șantier. O cameră prost luminată, cu cabluri atârnând din pereți, chirpici(praf și pământ) pe jos și o mână de paie aruncate peste tot. Paiele probabil erau rămase în urma procesului tehnologic al chirpiciului. Wowww, cum sună asta „procesul tehnologic de creare a chipiciului”. !!!!!!!!!!!!

Recunosc, privit de afară e foarte fain, dar ATAT. 

Curtea din spate este de fapt o pajiște denivelată, 4 sălcii lângă un râuleț și  cam aia e tot. Barul de pe pajiște este și chioșc de suveniruri, prost calculată strategia asta de a combina o cafea lungă la 8 lei cu o bandană la 25 lei.

Aaaaa, era să uit, drumul până acolo e CATASTROFAL. Cum intri pe drumul de acces spre castel cum adio și nu am cuvinte.Adio drum. Vreo 3 kilometri de suspinat și de terminat bucșe. TRIST, povestea asta cu Castelul Zânelor poate anima un pic viața celor din Porumbacul.

Dacă ai drum spre Sibiu poți da o fugă până acolo, dar să mergi doar pentru „Castelul de Lut”, mai bine stai liniștit acasă.