De cele mai multe ori romanul nu merge la medic atunci cand e bolnav.
DE CE?

Asa s-a invatat. Tot timpul sti pe cineva care a avut o boala pe care o are el si il intreaba pe ala:
”Baa, tu ce ai luat cand te-a durut……?” si raspunde
”Da ma, asa ma gandeam si eu”

Sau prin simplu fapt ca e prea sarac sa isi permita un consult la medicul specialist. Acolo ajunge cand nu mai poate si cand e foarte grav. Acest lucru ma sperie, e trist cant ajungi sa nu iti permiti, la nevoie, o vizita la medic. TRIST.

CE FACE CAND MERGE LA FARMACIE?
Ori cere medicamentul spus de prietenul de mai sus, asta poate fi si o baba vecina, ele stiu toate mdicamentele din lume si la ce sunt bune, ori cere un medicament vazut intr-o reclama TV. 
Eeee aici e buba aia mare. Medicamentele din reclamele TV sunt de obicei mai scumpe decat altele care ar face acelasi lucru. Dar romanul nu stie de ele, a vazut ele la TV si atunci aia cumpara,ca doar e alea bune, de aia le dau aia la televizor.
Nu neaparat sunt cele mai bune, faptul ca sunt la TV e doar pentru ca firma producatoare baga bani in PUBLICITATE.

Am gasit lista asta pe un post de pe FB si m-am gandit ca ar fi utila unora.
Tratatul bolilor dupa ureche nu e benefic, poate la o migrena sau o simpla raceala. Faptul ca sti sa iei 2, 3 pastile nu inseamna ca trebuie sa renunti la medic.
Acum sa si glumesc un pic, mai sunt si extremii aia de nu merg la medic ca asa le-a zis POPA, niste cretini nu crestini. Ei cred ca daca vine batman cu galeata cu apa si busuioc se vindeca de ”unghie incarnata” :))))))))))))))) :)))))))))))

1
Un ceai, o lingura de miere sau o frectie la tample nu pot lua locul doctorului la NESFARSIT. 😉
AICI gasiti un site in care puteti compara preturile medicamentelor asemanatoare dar cu denumiri diferite. verifica pretul