50% carne 50% apa ??

Industria alimentara sau industria apei sarate?

Toti am vazut filmulete in care carnea de pui e injectata cu o solutie salina in asa fel incat puiul sa fie mare, frumos si gras. Filmuletele circula de ani buni pe net dar nimeni nu ia masuri. Marile companii alimentare isi rotunjesc profitul vanzand apa la pret de carne, iar consumatorul ajunge prin spitale cu diferite boli.

carnea_injectata_54951

Oare de ce se tolereaza astfel de practici de catre politic???

Au trecut la un alt nivel. Nu mai sta un gigel cu pistolul cu apa sarata si injecteaza pui cu pui, ce naiba e epoca robotilor. Acum si-au construit masinarii care sa faca asta si o fac intr-un mod industrial.

Uite de aia imi place sa cumpar de la producatorii locali, de la producatorii mici, zonali. Fiind foarte mici nu au cum sa se bata cu multimationalele decat prin CALITATE.

Iar carnea de pui si cea de porc o aduc de la bunici de la tara. Una e sa faci un gratar cu carne de la porcul tau, asa sa se linga pe bot toti vecinii si alta e sa mergi la supermarket si sa iei niste carne injectata sau de la un porc ingrasat cu toate chimicalele.

POFTA MARE

2 comentarii la „50% carne 50% apa ??”

Comentariile sunt închise.