1 Aprilie

Farse și glume

1-aprilie

Cât timp vă aflaţi la cumpărături, lipeşte-i prietenului tău pe spate o bandă anti-furt. În momentul în care va încerca să iasă din magazin se va declanşa alarma.

Pentru fete: cumpăraţi o pereche de chiloţi de damă şi ascundeţi-o în maşina iubitului, buzunarul lui de la haină – undeva unde puteţi să o găsiţi mai târziu, acasă sau la serviciu între prieteni, şi să-i faceţi scandal.

Furişează-te seara în camera părinţilor sau a fraţilor şi fixează alarma ceasului cât mai devreme, dar schimbă și ora. Poate pleacă la servici mai repede.

O păcăleală mai veche, dar care merge tot timpul, este să schimbi zahărul cu sarea.

Pe 1 Aprilie poţi să bagi în cutia poştală a prietenilor o scrisoare făcută frumos (ştampilată) prin care să-i anunţaţi că vor fi deconectaţi de la reţeaua electrică pentru reparaţii timp de 2-3 luni.

Plus multe altele care pot fi chiar mai dure, dar grijă mare cui le faceți, nu de alta dar riști să suporți niște consecințe.

În copilărie de cele mai multe ori o făceam pe aia cu un căcat de câine pus pe un ziar si dat foc în fața ușii unui „prieten bun”.

Când eşti acasă, lucrurile sunt clare! Atâta timp cât nu o să exegerezi, toţi o să se amuze copios la farsele tale! Încearcă totuşi să eviţi persoanele „supărăcioase” sau pe cele care au probleme de sănătate!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107