100% Ice Tea

artaceaiului

Sunt FAN ceai de când mă știu

De mic copil am băut ceai cu cisterna. Fie vară, fie iarnă la mine ceaiul e nelipsit.

artaceaiului

În special la micul dejun. Păpica mea preferată era Ceai de Tei cu pâine în ou, nu prea aveam de unde alege alte sortimente de ceai. Teiul îl culegea cățărându-mă în teii din pădurea de lângă casa bunicii, în vacanța de vară la țară în Oltenia. Da, sunt pui de oltean, cred că de aia bat atât de mult din meliță.

Adunam și mușețel, dar de băut nu prea mă omoram cu el, cred că îl asociam cu medic/boală/dezinfectant.

De curând am descoperit ceaiurile din fructe exotice,(Energy summer) sunt mult mai aromate și mai savuroase. Iar pentru că deja vara caniculară e pe noi, am încercat aceste ceaiuri și reci cu gheață. Efectul Wowww la mine în ceașcă.

Pentru că sunt în perioada de detox a anului, adică consum foarte multe fructe și legume, am să trec pe lista de cumpărături de mâine dimineață și Ceaiul Verde.

Când am văzut acest filmuleț am rămas mască, nu am văzut atâtea sortimente de ceaiuri în viața mea.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107