2500 de pasi o parafa medicala

Cati kilometri trebuie sa faci pentru o reteta?

Astazi de dimineata a trebuit sa ma duc cu socrul meu la Policlinica Spitalului Hunedoara pentru un control gastro-enterologic.

Avea programare pentru ora 08.00 am, iar pentru ca momentan are dificultati cand se deplaseaza, l-am insotit.

Am ajuns la cabinetul din policlinica, etajul 2, iar de acolo am fost trimisi in spital la sectia de Gastroenterologie, etajul 5, dar in alt corp. Deci pana acum, urcat 2 etaje, coborat 2 etaje si apoi iar urcat 5 etaje.

Retete-medicale-standardizate

Acolo medicul desemnat in biletul de trimitere primit de la medicul de familie l-a preluat pe socrul meu si s-a ocupat de examinarea acestuia.

Dupa consult am fost trimisi, din nou, in policlinica tot la etajul 2 pentru reteta. L-am dus pe socru in masina si eu m-am dus dupa reteta.

La etajul 2, asistenta mi-a facut reteta, dar….., dar nu avea stampila si m-a trimis inapoi la etajul 5, din spital. Deci iar urcat 2 etaje, coborat 2 etaje si apoi iar urcat 5 etaje.

Acolo, cu reteta in mana, l-am gasit pe medicul care ne-a trimis la asistenta si l-am rugat sa imi stampileze reteta, zis si facut, dar…iar dar, mai aveam nevoie si de parafa asistentei sefe de la gastro. Parafa asta este o alta stampila.

Bineinteles ca asistenta sefa nu era acolo, era tot in policlinica la….exact la etajul 2. Mai fac un drum pana la etajul 2 cu speranta ca aceasta e ultima ”excursie” prin Spitalul Municipal Hunedoara..

Se pare ca m-a gasit norocul si am gasit-o pe asistenta sefa care a stampilat reteta si am putut pleca catre casa.

Toate aceste suisuri si coborasuri le-am facut in 25 de minute, doar nu i-am gasit usor pe cei cautati. Oamenii erau la munca, nu ma asteptau pe mine. 🙁

Ca sa inchei o zi foarte ”faina”, reteta a fost prost facuta de asistenta si nu a fost luata in considerare de calculatorul farmacistei si am fost nevoit sa platesc medicamentele la pret intreg. Desi m-am enervat la culme, ce m-a deranjat cel mai tare a fost gandul la cei care nu au bani sa le plateasca la pret intreg si ar fi trebuit ca maine sa mearga iar la medic dupa alta reteta.

Un sistem medical compromis si ”criminal”. Mori cu zile pe holurile spitalelor.

De ce sa mergi la sala sa faci miscare? Mergi dimineata la policlinica si gasesti un batranel care are de umblat dupa stampile, ajungi manechin in maxim o luna. 🙁 🙁


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107