A new Story

Story of Tomorrow

Săptămâna trecută s-a deschis în Orăștie, cu mare fast și cu un concert Alina Eremia, un club nou. Un club nou cu muzică bună, cu oameni faini, un club care încearcă să își creeze o POVESTE FRUMOASA pe harta cluburilor din județul Hunedoara și de ce nu din România.

soft

Locația a fost în totalitate renovată și poată amprenta tinerei echipe de manageri, echipă care vrea ca noi, clienții, să avem o poveste a noastră, POVESTEA DE MÂINE.

Sincer, mie îmi place de mor numele clubului, STORY of TOMORROW. Așa cum se și înțelege, numele te duce cu gândul la VIITOR, lucru care mă face să mă gândesc la lucrurile pozitive din viața noastră.

Câteva poze din Story of Tommorow.

soft

soft

soft

soft

soft

soft

soft

Aștept cu nerăbdare să intru din nou în Story of Tomorrow și să fiu alături de cei care privesc spre VIITOR.

Bineînțeles, dacă sunteți mulțumiți de munca celor de acolo și vreți să fiți la curent cu tot ce se întâmplă acolo, un LIKE pentru pagina de FaceBook, SOFT Club, e mereu binevenit.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107