Bo descoperă Karpaten Turism

Bo, Turcia și Karpaten Turism

Am rămas dator cu un articol despre noii prieteni ai lui BO, cei de la Karpaten Turism. Am avut de rezolvat o grămadă de chestii personale, iar ca bonus, m-a pălit o mega răceală, gripă, covid sau ce mama mă-sii o fi fost, dar a fost crunt. Încă nu sunt 100% apt, am rămas cu o blestemată de tuse tare urâtă.

RoadShow Karpaten Turism

La începutul lunii martie am fost invitat la RoadShow Turcia by Karpaten Turism. Eveniment care a avut loc la Hotel Ramanda Sibiu.

bo călătorește

La eveniment au participat numeroase agenții de turism din zona Transilvaniei, hotelieri și parteneri Karpaten, și bineînțeles echipa gazdelor noastre.

Cine e Karpaten Turism?

bo călătoreste

Fondată în 1996, Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenții turoperatoare din România, câștigându-și reputația de lider de piață încă din primii ani de activitate datorită serviciilor impecabile, portofoliului larg de produse și integrității echipei. Am fost aleși, în 2016 și 2018, Cea mai bună agenție de Incoming din România de către TopHotelAwards.

Karpaten Turism în 2023

bo călătorește

În startul prezentării cei de la Karpaten ne-au oferit cifrele lor de anul trecut, cifre foarte bune, zic eu. A fost anul în care lumea a uitat complet de pandemie și pur și simplu a reînceput să călătorească, chiar mai mult decât în anul de boom 2019.

bo călătorește

2023 a fost un al provocărilor, un an în care cei de la Karpaten Turism au știut să gestioneze într-un mod foarte profesionist apetitul crescut al românilor pentru călătorii și vacanțe.

Karpaten Turism în 2024

Cei de la Karpaten ne-au dat absolut toate informațiile necesare pentru a știi ce și cum o să fie sezonul 2024 din prisma lor, astfel încât la secțiunea întrebări nu am avut ce să mai aflăm. Fapt pentru care am să vă tot pun câte un slide din prezentare. Vorba poetului, un slide, mai bun decât 100 de cuvinte. 🙂

bo călătorește

După cum puteți vedea, cei de la Karpaten își propun creșteri pe toate palierele. De la creșterea numărului de turiști și de destinații noi. Totul pentru a satisface cerințele turistului, cerințe din ce în ce mai mari. De la an la an se poate observa o auto-educare a acestuia. Turistul român se documentează, compară și apoi bineînțeles, cere. Și bine face, un turist educat, știe să aprecieze serviciile de calitate.

bo călătorește

Pentru a fi cât mai aproape de turistul român, Karpaten operează zboruri charter din 15 orașe, toate marile aeroporturi din România.

Karpaten Turism, campionul exoticelor

bo călătorește

Recunosc, spre marea mea rușine, nu am auzisem prea multe despre Karpaten Turism decât în pandemie să zic așa. Mint, auzisem ceva, dar am fost cam ignorant.

Ei bine, mi-au captat atenție și de atunci îi tot urmăresc, în momentul în care au avut curajul nebun, și au introdus CHARTER CĂTRE ZANZIBAR, în plină pandemie. Îți trebuie un dram de nebunie să faci asta, dar ce să vezi, le-a reușit și pentru asta *CHAPEAU*.

Program de operare Karpaten Turism 2024

Au atât de multe zboruri și destinații încât mi-ar lua o jumătate de zi să le scriu, fapt pentru care vă las graficul primit de la ei.

bo călătorește

Parteneri Karpaten – MTS Globe

Pentru că partea mea preferată a acestor întâlniri, e socializarea de după prezentare, și pentru că de și data această am cunoscut niște oameni senzaționali, am crezut că e e bun augur să mă laud cu asta. Oameni faini, așa cum îmi place mie să spun.

Cei de la MTS Globe sunt partenerul de nădejde al celor de la Karpaten Turism, iar împreună LUCREAZĂ PENTRU DUMNEAVOASTRĂ.

Cam despre asta a fost vorba la RoadShow-ul Karpaten de la Sibiu, de abia aștept să mă revăd cu ei.

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107