ADIO Mareea?

insolventa mareea

Mareea în insolvență

Una din cele mai mari agenții de turism din România, Mareea, va intra în insolvență, după ce și-a anunțat clienții că nu le va mai putea onora vacanțele, potrivit unui anunț publicat pe site-ul patronatului Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT). De altfel, Mareea s-a și retras vineri din patronatul ANAT.

insolventa mareea

Agentia precizeaza ca, impreuna cu turoperatori membri ANAT si partenerii hotelieri, cauta solutii pentru a oferi alternative (relocari) unui numar cat mai mare de turisti.

Asigurarea obligatorie pe care agentia trebuie sa o aiba pentru a primi licenta de functionare este facuta la Generali Romania si are un plafon de despagubire de maximum 50.000 de dolari, o valoare ce poate acoperi daunele doar pentru cateva familii.

„Dupa 18 ani de activitate regretam profund situatia cu care ne confruntam si disconfortul creat turoperatorilor si partenerilor nostri”, spun reprezentantii Mareea.

MARIUS USTUROIU – nu e de găsit

Așa românește sună știrea asta. Toți șarlatanii nu sunt de găsit când li se împute căcatul la cur.

Nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase a căcat.

Cum naiba să a o cifră de afaceri ca Mareea (66milioane lei), dar să ai plafonul de despăgubire de doar 50.000 de dolari????

Șarlatani care o să facă în cel mai fericit caz 1 an de pârnaie iar apoi se muta la caldură, cine știe poate cumpăra vreo insula în Caraibe și se relansează.

Săracii oameni, au rămas cu buza umflată, mulți cu rate la bănci pentru un amărât de concediu. ROMÂNIA, ȚARA TUTUROR ESCROCILOR DIN LUME.

2 comentarii la „ADIO Mareea?”

  1. oare nu se putea face asigurare pt excursia programata….???…cred ca exista aceasta optiune si nici nu costa cine stie ce in plus….

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107