Aquapark Nymphaea Oradea

Distracție de iarnă

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat am fost plecați, împreună cu niște prieteni foarte buni, într-o minivacanță la Băile Felix-Oradea. Un pic de relaxare nu strică indiferent de data în care te afli.

Prima zi

Vineri dimineață ne-am adunat repede în jurul unei cafele la Bar Sara. Fetele au mai povestit una alta, noi am cărat bagajele la mașină și în jur de ora 9.30 am pornit spre Oradea. Am preferat drum Deva-Arad-Oradea, cel pe Brad-Vârfurile nu este gata nici acum deși trebuia să fie terminat de aproape 2ani.

Drumul perfect curățat de zăpada care a dat bătăi de cap săptămâna trecută, doar că, Deva-Arad este EXECRABIL. Plin de gropi, pur și simplu o mizerie de drum.

Aquapark Nymphaea Oradea

După ce ne-am cazat, am purces spre cel mai nou AquaPark din vestul țării, Aquapark Nymphaea Oradea.

Încă de la intrarea totul m-a impresionat. Design, mărime, dotări, toate la standarde înalte.

Sute de dulapuri în vestiar, zeci de cabine pentru a te schimba, foarte multe dușuri și toalete. Nu cred că pierzi mai mult de 10minute de la intrare până te schimbi și deja poți trece la bălăceală.

Pentru că ningea viscolit nu am reușit să stau prea mult afară să fac ceva poze cu exteriorul.

În zona piscinelor totul este SUPERB. Nu are rost să lungesc poveștile, am să pun toate pozele făcute, vorba aia, o poza o mie de cuvinte.

Așadar, dacă aveți drum în zonă, nu ezitați să vizitați și acest minunat aqualand.

P.S1. Pentru că la noi nu poate fi chiar totul perfect, restaurantul lasă de dorit. Mâncare modestă, puțină și exagerat de scumpă pentru calitatea pe care o are. Linia de autoservire este mică și slab aprovizionată.

P.S2. ATENȚIE, nu puteți plăti nimic cu bani cash, trebuie să vă „încărcați” cu credit, brățara de acces. Plătiți anticipat serviciile sau bunurile pe care le dorinți în interior, iar banii rămași vă sunt înapoiați la ieșire.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107