Asa vad eu Politia Rutiera, parerea mea

De ceva vreme Politia Rutiera Hunedoara nu are decat o singura preocupare, statul la panda ca sacalii prin boscheti, dupa cladiri abandonate ascunsi ca misei.

De ce naiba nu stau in intersectiile aglomerate din oras sa ajute traficul?
Doar nu is prosti sa ii ploua sau sa le fie cald.
De ce nu fac preventie? Pe langa scoli si gradinite? La orele de varf, cand tot orasul e blocat?
Nu ii intereseaza decat sapca si mita. sursa

                                          PREVENTIA E MAI UTILA DECAT CORECTIA
 Se plang ca nu au masini sa patruleze, pai treceti in strada putori ordinare, ati adus statul cu curul in masina la rang de arta.
Mai nou au aparut o multime de copii prin politia rutiera, bineinteles insotiti de uni mai vechi cu experienta.
Pfff, chiorii indruma orbii 🙁
Puneti mana pe baston si faceti-va simtita prezenta in trafic si altfel decat prin statul la panda cu radarul. Dar de unde sa stie ei de astea, multi cumparind locul in politie,cu oile si vacile lu’ buna de la tara.
Semafoarele din oras, sunt de multe ori nefunctionale sau functioneaza in miezul noptii, in loc sa fie trecute pe culoarea portocalie. Marcajele rutiere sunt facute de mantuiala, de ajungi sa ocolesti tot orasul pentru a ajunge la destinatie fara sa incalci linia continua.
Au facut cei de la primarie sesizare cu privire la marcajul defectuos iar madama de e acum sefa, una Iovan, nu a fost de acord cu refacerea marcajului. S-a ajuns ca viceprimarul sa rezolve situatia ”pe barba lui” ca madama NU A LUAT MASURI.
 Pai,fa, ca e la moda sa zici fa, asumati si responsabilitati nu doar drepturi, TOT COMUNISTA A RAMAS POLITIA, STAT IN STAT.
Tovarasilor politisti, daca ziceam militieni era acelasi lucru, faceti-va treaba si rezolvati problema smecherilor de fac liniute noapte de noapte, scoateti din trafic rablele cocalarilor cu dreptace, faceti munca de politist rutier, nu de Jepcar rutier.

https://youtube.googleapis.com/v/QGNfAPxgt-Q&source=uds

 PAREREA MEA.                                   (_l_) de pupat

Muncesc cat un Politist Local pe un salar de 5ori mai mare. 🙁


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107