Black Friday la ZorileStore

Numai mâine nu-i poimâine

ZorileStore.ro se află la ediția cu numărul cinci de Black Friday, motiv pentru care ne-am gândit s-o aniversăm cu o campanie pe Blogal Initiative. Intitulată „Eclipsa de prețuri”, campania de Black Friday din acest an începe pe 18 noiembrie și va aduce reduceri de până la 60% la toate categoriile de produse de pe site.

încălțăminte

Și dacă tot e mokangeală, de ce să nu îmi aleg și eu ceva frumos să placă la toată lumea.

Pentru că e posibil ca de sărbători să fiu pe la căldură, dau o tură la sora mea în Italia, de ce să nu îmi cumpăr o pereche de teniși Lacoste albi. Sunt mega fan al culorii albe.

Sunt super faini și super comozi, am avut o pereche aproape la fel cu ceva ani în urmă. Mă și văd deja seara la plimbare, așa la 15-16 grade, asta în timp ce România o să fie ÎNGHEȚATĂ BOCNĂ și cel mai probabil luată prin surprindere de vreo ninsoare.

tenisi lacoste

Nu de alta dar, la Zorile Store, Black Friday-ul începe pe 18 noiembrie și că vine cu reduceri de până la 60%.

Ce să zic, spor la cumpărături de Black Friday și nu stricați toți banii pe electronice, o țoală faină sau un pantof elegant e mereu binevenit.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107