BO Recomandă, Athina Palace Resort&Spa – Creta

Hotelul săptămânii, Athina Palace Resort&Spa – Creta

Bună dragilor, pentru că articolul precedent a fost un real succes, turiștii fiind foarte interesați în această perioadă de destinații de vacanță, astăzi vă prezint un nou resport fabulos. De data aceasta este vorba despre *Athina Palace Resort&Spa*– Creta.

Athina Palace Resort&Spa – Creta

Locație: Hotelul este situat în regiunea Agia Pelagia, pe coasta de nord a insulei Creta, Grecia. Această locație oferă o priveliște impresionantă asupra Mării Cretei și acces rapid la plaje cu nisip fin și ape cristaline.

Bo călătorește

Descriere: Athina Palace Resort & Spa este un complex hotelier de lux care se întinde pe o suprafață impresionantă și oferă o gamă variată de facilități și servicii pentru a vă asigura o vacanță relaxantă și confortabilă. Hotelul este potrivit atât pentru cupluri, familii cât și pentru călătorii în interes de afaceri.

Cazare: Hotelul Athina Palace Resort & Spa dispune de camere spațioase și elegante, decorate cu gust și mobilate cu atenție la detalii. Există diverse tipuri de camere, de la camere standard și camere cu vedere la mare până la suite și camere familiale, astfel încât fiecare oaspete să găsească opțiunea perfectă pentru nevoile lor. Toate camerele sunt dotate cu facilități moderne, cum ar fi aer condiționat, televizor, minibar, seif, acces la internet Wi-Fi și balcon sau terasă privată pentru a vă bucura de priveliști spectaculoase.

Bo Călătorește

Facilități: Hotelul Athina Palace Resort & Spa oferă o varietate de facilități pentru a vă încânta și a vă relaxa pe durata sejurului dumneavoastră:

Restaurante și baruri: Bucurați-vă de deliciile gastronomice oferite în restaurantele hotelului, care servesc atât preparate locale, cât și internaționale. Barurile sunt locul perfect pentru a vă relaxa cu un cocktail sau a savura o băutură răcoritoare în timp ce admirați apusul.

Piscine: Hotelul dispune de piscine în aer liber și piscine pentru copii, înconjurate de terase însorite și cu vedere la mare. Perfect pentru a vă răcori și a vă bucura de soare.

Spa și wellness: Dacă sunteți în căutarea relaxării complete, spa-ul hotelului vă așteaptă cu o gamă de tratamente și terapii de înaltă calitate, inclusiv masaje, saună, baie cu aburi și jacuzzi.

Bo Călătorește

Activități sportive: Pentru cei activi, hotelul oferă o varietate de opțiuni de divertisment, precum terenuri de tenis, terenuri de volei, mini golf și sală de fitness bine echipată.

Activități pentru copii: Pentru cei mici, există un mini-club unde se organizează activități distractive și jocuri sub supravegherea personalului calificat.

Atracții locale: În timpul șederii dumneavoastră la Athina Palace Resort & Spa, puteți explora și frumusețile insulei Creta, cum ar fi vizitarea siturilor arheologice, plajele fermecătoare și satele tradiționale.

În concluzie, Athina Palace Resort & Spa din Creta este un hotel de lux care oferă confort, servicii de calitate și o locație frumoasă pentru a vă bucura de vacanță. Indiferent dacă sunteți în căutarea relaxării totale sau a aventurii, acest hotel vă va satisface cu siguranță toate dorințele.

În încheiere vreau să vă spun că aceste prezentări/recomandări le fac împreună cu colegul și bunul meu prieten Nelu Gheorghe de la Nestill Video Production și tour-operatorul cu care am fost plecați, Tui TravelCenter România.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107