Bully-ul din generala si Miss boboc din liceu

Bully – ala te nu iti dadea pace in scoala generala, prost ca stalpul, dar mare, mare ca un bivol
Miss liceu – aia de a castigat Miss boboc in clasa IX-a, frumoasa ca in povesti dar proasta ca al de sus

 

BULLY

Toti am avut in scoala generala, poate unii si in liceu, desi la vremea aia nu prea erau in liceu, ca doar nu faceau aia liceu, maxim o scoala profesionala., un bataus in clasa.
Unu de era mai tot timpul tuciuriu, unu care trecea clasa ca asa era ordinul de la partid, dar el habar n-avea de tabla inmultirii sau pe unde se afla Australia pe harta.
Ala de l-ai vazut ultima data la sfarsitul clasei a VIII-a. Copil fiind si cu capul pe umeri incercai sa nu ai treaba cu el, nici nu era greu, de multe ori el chiulind.
El e ala, ala de facea legea printre juniori furandu-le pachetul sau punea piedica pe hol in toate pauzele, acum il intalnesti in cel mai fericit caz la o spalatorie auto, tu client, el ud pana la piele.  Sau poate il vezi la vreo coada la primarie sau unde se dau socialele..
Nu e o rusine ca il gasesti muncind la spalatorie, dar parca iti creste inima cand la final ii lasi 1 LEU si el se lauda colegilor ca te cunoaste din scoala generala, mandru de el ca il stie si pe el un DOMN. 😉

 MISS BOBOC 

Eeee cu miss boboc e alta treaba. Acum esti deja la liceu, iti mai da mustata, iti mai cresc un pic sfarcurile, alta liga fata de scoala generala.
Toanta aia de a fost aleasa Miss Boboc, adevarat, era a mai faina fata, ca doar la clasa a IX-a nu era sa castige aia de vrea sa salveze delfinul din Marea Neagra, nu, castiga aia FRUMOASA si cu neuronul odihnit.
Buba dupa Bal apare, ajunge aia sa se creada burica pamantului si sa ii creasca niste aripi, nu, nu aripi, sa ii creasca nasul, de doar cu prajina ii mai dai peste el. Isi trateaza colegele cu superioritate, iar colegii cu sictir, nu iasa ea in oras cu orice terchea-berchea.
Ce e trist, pentru ea, e ca la terminarea liceului nu o mai cunoaste nimeni, aproape nimeni. Sa nu fiu chiar foarte rau, o saluta lumea cand o intalneste la Fast Food si comanda o shaorma cu de toate. :)))

De aceea e bine sa fi echilibrat, pe cat poti, chiar si cand esti tanar. Nu sti niciodata cand din tanara speranta, ajungi vesnica dezamagire. Numazic.


Asa ca, daca ai chef de intalniri cu fostii colegi, lasa tableta din mana, lasa Facebook, scoate masina din garaj si fugi la spalatorie. Numa bine halesti si o pizza la felie pana e gata spalata. :)))) :)))))) :)))))))

Un comentariu la „Bully-ul din generala si Miss boboc din liceu”

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107