Cadoul comandat online

Cadoul comandat online si livrat prin curierat tinde sa ia locul cadoului traditional. 
Mergi la cineva apropiat, cumperi ceva, il pui in plasutele alea cu pisicute si te duci la respectivul in vizita, dar ce faci cand nu locuieste in aceeasi localitate cu tine?

Ce faci daca sarbatoritul e in alt oras si nu ai cum sa ajungi la el?

Ii mataluta laptopul, tableta sau telefonul si cauti un cadou online. Te uiti sa vezi ce ti-ar place tie, ce i-ar place sarbatoritului si verifici in primul rand cum te incadrezi cu bugetul. :)))))))

Ai gasit ceva ce te multumeste, dai doua, trei clickuri si GATA, ai rezolvat problema. Simplu, NU??

Azi, maine vine Pastele si mi-ar placea sa le ii bucur pe ai mei parinti cu un cadou, gen Cosuri Paste, ei sunt invatati doar cu: o pijama, un pantalon, o….ceva util.
  Asa e la batraneti, mai termini cu cadourile scumpe si treci la cele practice. Pensiile nu iti permit altceva si de aceea m-as bucura sa le ofer ceva DEOSEBIT.

Uite de aia as vrea ca posibilul cos cadou sa contina: Un vin bun, o cafea scumpa, o cutie MARE cu bomboane de ciocolata, clar si un panetone (tata e fan) si o felicitare muzicala. 😉 Toate ambalate cat mai DEOSEBIT.

Cadoul perfect nu exista, dar asta nu inseama ca trebuie sa renuntam la a face CADOURI.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107