Care Family

Vrei o bonă, o menajeră sau un meseriaș ?

M-am săturat de „ciubucari”, meserișii aia recomandați de prieteni. Ăia de vin să îți „lucreze” mai ieftin. Povești, doar niște șmecheri care îți iau banii și te țin și cu casa încurcată.

carefamily

Cred cu tărie că marea majoritatea a românilor apelează la un ”meseriaș”, de ăla de face un ”ciubuc” la negru, de ala de la vreo firma dar care iși mai face și bani de țigări sau bere după program. Romanul fuge de facturi ca dracu de tămâie. :))))
Vrei un electrician să îți pună o priza, un întrerupător, găsești, vine unu și îți rezolvă treaba urgent. Ai numărul de la un prieten, vine face treaba, ești mulțumit și îi salvezi numărul de telefon, cine știe, să fie să nu trebuiască.
Dacă tot ești mulțumit de el, îl mai suni, poate faci o lucrare mai mare. Eventual schimbi toată instalația electrică, înainte de o zugrăveala. Ai numărul ca doar a fost ”meseriaș”.
Îl chemi vine omu’ iți face și un preț mai bun, că deh, ”frățicule acum te cunosc, atât costa pentru tine, ca altfel e scump, mă înțelegi ca între prieteni”.
E acum vine buba,”între prieteni”, dar tu nu îi ești prieten, ci doar ai fost o ciubucăreala, dar el așa crede și atunci se gândește că prietenește nu te superi dacă te ține cu casa încurată, că doar ești prieten cu el. El acum merge la altu la ciubuc, tu rămâi să îți aștepți ”prietenul” cu casa încurcată.

Normal ar fi să apelezi la o firma, sunt acum multe firme mici care ar putea să îți facă lucrările, dar românul fiind sărac lipit, nu apelează la firme pentru ca el crede că e scump. Adevărat, e mai scump, dar vin ăia fac treaba urgent și bine, nu stai cu casa încurcată și cred că îți oferă și niscaiva garanție la lucrare.

Zilele trecute am găsit informații despre o platforma cu „meseriași”. Glumesc, e chiar ceva foarte profi, ușor de utilizat și se pare că de la zi la zi baza de date de acolo e tot mai completă.

Numele platformei e carefamily.ro, intrați și sigur veți uita de „ciubucarii” despre care am scris eu mai sus. Sunt pățit cu ei și cred că o să le „scot ochii” toată viața pentru deranjul si zile fripte făcute. Sper ca la nevoie să găsesc pe platforma carefamily.ro tot ceea ce am nevoie, nu de alta dar la vară soția m-a pricopsit cu o zugrăveală GENERALĂ.

TAKE CARE with carefamily.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107