Cea mai tare Senviserie din Ardeal ;)

Da asa am vrut sa scriu. :))))
Fac cei de acolo niste hamburgeri de vita si pui, plus un hot-dog, au mama, Heaven on Earth. 🙂
Nu stiu cum se face, dar in Hunedoara au mai deschis si altii astfel de Fast-Food-uri, nici unul nu a rezistat pe piata asa cum o face chiosculetul asta.
 Cred ca au deschis acum vreo 15ani, daca nu mai mult. Nu au schimbat nimic, reteta, carnea, castravetii murati( cei mai buni haliti vreodata) plus un sos de maioneza cu varza, MINUNATIE, nu alta.


Pana si chioscul e tot acelasi de acum 15ani, au mentinut preturile decent si nu au bagat bani in betoane si sticla, de dracul de a avea ceva in pas cu timpul. Chiosculetul este din DurAluminiu, bunicul PVC si termopanului de acum, chiar nu conteaza, e curat, e utilat si in primul rand deschis NON STOP.

Absolut toata lumea care iasa seara in oras, e musai sa treaca pe la ei sa pape un Pitburger cu de toate, in special in zilele de vineri si sambata, noaptea, chiar si la 4 dimineata e coada.
Patronii au mai deschis inca doua locatii, nu au vanzare cele doua la un loc, cat are chiosculetul cu care au inceput afacerea.
O fi Hunedoara un oras mic de provincie, capat de linie, dar hamburger ca la noi nu are NIMENI, NIMENI. 😉

Ba da e chiar asa cum spun eu. :)))))  :)))) :))))
P.S. Castravetii aia, of of, cereti cu extra, merita. 😉

2 comentarii la „Cea mai tare Senviserie din Ardeal ;)”

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107