Cinema City: Angry Birds

Angry Birds

The Angry Birds Movie

Pentru că week-endul trecut am fost super mega ocupat cu evenimentul de promovarea a Hunedoarei, astăzi mi-am „ispășit păcatele” față de ai mei cu o vizită la Cinema City Deva. I-am neglijat și am vrut să mă revanșez.

Angry Birds

Juniorul a vrut să vadă ”Păsările Nervoase” dublat, ne-am conformat și aia am vizionat. Fiind destul de devreme am fost în sala doar 8 persoane. Trei copii și 5 adulți. Nu știu adulții cum au primit filmul, dar cei trei micuți au chicotit tot filmul. Probabil recunoscînd personajele din jocul cu același nume, realizat de cei de la ROVIO.

Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are in centrul atenției păsăretul afșat pe o insulă colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei? Doar că ouăle sunt și un ingredient delicios pe masa maleficilor și întreprinzătorilor porci verzi. Când ouăle dispar ca prin minune, pică pe umerii descurcărețului Red(mogâldeața roșie din joc), a partenerului său de nădejde Chuck(galbenul din joc) și a explozivului Bomb(bomba neagră din joc) să le recupereze.

De văzut împreună cu familia, Bomb e dublat de Nicu Rață din Las Fierbinți și e foarte funny.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107