Cinema City: Berzele

Storks -Find your flock

Zi de film cu juniorul.

Plecăm spre Deva Mall mai mereu cu vreo două ore înainte, mai pierdem vremea prin magazine. Eu cu juniorul la Altex la electronice, soția pe la haine. Numai bine, a găsit o cămașă faină tare pentru copil.

Bineînțeles facem și o oprire la KFC, fără SmartMeniu la KFC nu se poate. Apoi ne îndreptăm spre Cinema City să căutăm un film pentru toți trei.

berzele

Găsim filmul de animație „Berzele”, film ce a avut premiera week-endul trecut. Bineînțeles eu aș fi vrut să văd „Cei șapte magnifici”, o altă premieră din week-end. În fine, mergem să vedem ”Berzele” ce să mai comentez.

O animație drăguță, cu acțiune pentru întreaga familie, dar pentru mine un pic prea „slow”, dacă pot să zic așa.

Actori: Andy Samberg, Katie Crown, Kelsey Grammer, Ty Burel, Jennifer Aniston, Danny Trejo.

Acțiune: Berzele, clasicul mijloc de transport pentru nou-născuți, s-au reprofilat. Ele nu mai expediază bebeluși, ci pachete. Când apare, însă, o comandă pentru un pui de om, cea mai competentă barză-curier trebuie să îndrepte problema și să livreze copilul.

Efecte 3D: Există, dar pentru o animație m-aș fi așteptat să fie un pic mai spectaculoase.

Per total, un film de văzut. Ușor, relaxant, pentru toți ai casei.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107