Cinema City: Creed

Rocky I reloaded

Frig ca naiba, ce sa faci cand iesi din casa? Dai o fuga la Cinema City si vezi ultimele premiere, asa fac eu. 😉

creed

Sylvester Stallone continua sa scoata bani din piatra seaca. Faimoasa serie Rocky a dus la recunoasterea lui pe plan international, iar pentru ca ar fi chiar culmea sa mai urce in ring si in carje, Balboa devine antrenor.

Pentru a plati pentru pacatele din Rocky IV, cand bunul sau prieten Apollo Creed moare in ring pentru ca el nu a oprit meciul, se hotaraste cu greu, sa il antreneze pe fiul nelegitim al acestuia Adonis Creed.

Nu ma dat pe spate acest film dar e vizionabil, mai ales pentru cei ca noi care am crescut cu seria Rocky.

Distributia: Sylverster Stallone, Michael B. Jordan, Tessa Thompson

Actiunea: Rocky Balboa pune manusile in cui, de data asta definitiv si antreneaza folosind metodele lui Mickey, primul sau antrenor.

Efectele 3D: Lipsesc si nu erau necesare.

Sylvester Stallone a castigat Globul de Aur pentru acest rol, nu stiu daca a jucat atat de bine, dar daca nu acum cand. Eu cred ca e un fel de recunostinta pentru intreaga cariera.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107