Cinema City: The Good Dinosaur

Bunul Dinozaur

bunu

Pentru ca juniorul meu mai are inca o saptamana de vacanta si pentru ca sunt un tata model (modestul de mine), astazi am luat juniorul si am fost la film. Bineinteles la Deva la Cinema City, am trecut noi in 2016 dar Hunedoara tot nu are cinema.

Am ales un film de animatie, desi ruleaza de cateva saptamani, inca sunt foarte multi copii incantati de povestea Bunului Dinozaur. O poveste cu faze de actiune, faze de comedie si mult, mult family felling.

Distributia:  Fiind animatie, am ales varianta dublata in romana, am recunoscut-o pe  Andrea Esca si pe Gheorghe Ifrim (primar Las Fierbinti)

Actiunea:  Dupa ce un eveniment traumatic tulbura un Apatosaurus plin de viata pe nume Arlo, acesta porneste într-o calatorie remarcabila, câstigând un companion surprinzator de-a lungul drumului – un baietel.

Efectele 3D: Pixar ajunge la al 15-lea film, iar efectele sunt minunate, copiii fiind fascinati.

Vacanta placuta in continuare micutilor, spor la munca si servici usor parintilor.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107