Cinema City: Triplu X

XxX: The return of Xander Cage

Dacă e weekend e film la Cinema City.

De data aceasta ne-am adunat o gașca mare pentru un film la Cinema City. Sâmbătă ne-am îmbarcat în mașini și direcția Deva. Ce să faci la Hunedoara?

Am avut o mare surpriză, Shopping City Deva era plin ochi. De abia am găsit loc de parcare undeva prin spate pe alea de acces a tirurilor. Atât de multe mașini nu am văzut nici măcar la deschidere.

triplu x

Din nou un film de super acțiune cu Vin Diesel.

După Triple X din 2002 cu Vin Diesel și Triple X din 2005 cu Ice Cube, seria continuă cu partea a treia, The return of Xander Cage.

*The return of Xander Cage* este un film de acțiune, cu multe efecte speciale, iar efectele 3D sunt foarte bine făcute. Pregătiți-vă de 110 minute de acțiune maximă.

”Deși anunțat mort în cel de-al doilea film al seriei, s-ar părea că producătorii au găsit o soluție de a-l readuce în atenție pe Xander Cage (Vin Diesel) în cea de-a treia aventură numită Triplu X: The Return of Xander Cage.

Distributia:  Vin Diesel, Ruby Rose, Nina Dobrev, Samuel Jackson, plus o apariție surpriză. Nu spun cine că e spoiler.

Actiunea: Agentul Triplu X salvează lumea, din nou. O agenție guvernamentală vrea să  pună mâna pe o armă de distrugere în masă.

Efectele 3D: BESTIALE, super bine realizate, de câteva ori sari din scaun.

Dacă ești fanul filmelor de acțiune, nu rata acest film.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107