Cocalarul cu dreptaci…

Aseara am citit despre un accident de circulatie care a avut loc in Hunedoara. Din cate se pare, accidentul a fost provocat de un șofer care a vrut să vireze stânga spre Kaufland, dar a pierdut controlul volanului, a derapat şi a intrat cu maşina în gardul din Parcul Tineretului.

Pentru cei care stiu intersectia de acolo, stiu ca e semaforizata, si chiar functioneaza bine, fata de restul care in mai putin de un an s-au stricat.

Acum vin si ma intreb, cum naiba a derapat acel autoturism de a ajuns in gardul Parcului Tineretului?

Ca sa derapezi in timp ce virezi stanga, in conditiile in care ieri nu a plouat sau nins la Hunedoara, trebuie sa ai niscai viteza. Ca sa ai viteza in acea intersectie trebuie sa fi fortat, clar, culoarea galbena a semaforului. Semaforul cand e pe verde pe sensul de mers catre Hotel Rusca incepe de la 59 secunde. In situatia de a vira stanga, esti ultimul care are prioritate chiar si pe verde.

Deci, repet, in acest caz, sunt 100% sigur ca acolo a fost fortare de semafor.

In articol apare si o poza cu masina idiotului, un bolid cam vechiut, an de fabricatie in jurul anului 2000, dar sigur cu motor de minim 2.0L si cu volan pe partea dreapta. Buba la aceste masini e chiar acest volan pe dreapta. Dupa parerea mea, pentru a conduce aceste masini pe drumurile noastre iti trebuie ceva ani de soferie in spate. Daca vrei sa depasesti conducand o astfel de masina trebuie sa intri pe contrasens cu aproape toata masina ca te asiguri.

Aceste masini fiind ieftine, sunt cumparate de toti cocalarii care au fost prin Anglia sau Irlanda si au venit cu ele acasa, sa faca fite si figuri, in special vara, ca deh, sa ii vada FETILI.

Tot felul de copii, care au crezut ca in Anglia sunt cainii cu covrigi in coada, au plecat acolo la munca. Acolo stau cate 5, 6 intr-o camera, claie peste gramada, si de cele mai multe ori nici nu au de lucru in mod constant. Plus faptul ca acolo primesc salariul la fiecare sfarsit de saptamana, lor li se pare ca sunt tot timpul cu banu’ pe ei.

Pentru a arata lumii ce de bani au facut ei, vin acasa cu coada intre picioare, dar isi aduc cate o tranta de masina de cateva sute de lire, si fac raliuri cu ele prin oras.

Trist e ca, atunci cand fac ture prin oras, au si alti prosti cu ei in masina. Muzica tare, niste beri la bord, si niste cretini in spate, care ii imping de la spate, este reteta unui eveniment neplacut.

Am prieteni care au muncit in Anglia, niste ani, nu cateva luni, ca putoii astia viteji, si care si-au adus masini de acolo, cu volan pe dreapta, si le conduc de ceva vreme, si tot li se pare destul de greu de condus. Plus ca sunt niste oameni responsabili si cu capul pe umeri, si nu fac talente pe sosea cu aceste masini.

Chiar acum a trecut unul pe bulevardul Dacia cu motorul turat la maxim, pfff niste cretini.

https://youtube.googleapis.com/v/k07ZSgfg42w&source=uds

 Doamne, daca prostia ar da dureri de cap…

3 comentarii la „Cocalarul cu dreptaci…”

  1. Am un amic emigrant în Australia, țară în care regulile de circulație sunt identice cu cele existente în UK, loc de unde provin mașinile despre care ai scris și tu. Interesant este faptul că mi-a povestit că un posesor de permis de conducere eliberat în Australia nu are drept să conducă autovehicule pe drumurile publice din România exact din cauză că regulile din această țară sunt fix invers decât cele din țara noastră. Este limpede faptul că, la o interpretare a logicii care stă la baza celor scrise mai sus, nici mașinile care au volan pe dreapta nu pot fi conduse cu respectarea regulilor de siguranță întro țară ca a noastră, DAR ele pot fi totuși înmatriculate fără probleme… Nu doresc să stau în calea fericirii nimănui, dar cred că nu este în regulă absolut deloc… pot accepta că a fost o scăpare legislativă, no, nu te poți gândi chiar la toate, dar legile mai pot primi modificări, nu? Situație identică: înmatriculările în Bulgaria, deși știm cu toții că posesorii locuiesc pe plaiuri mioritice și nu au nimic în comun cu țara vecină!

  2. Statului nu ii pasa cine conduce o astfel de masina, si cum o conduce. Ei se bucura ca i-au bani aia de pe Taxa Auto, in rest, dumnezo cu mila

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107