Comisia Europeană te ascultă

Comisia Europeană 2017

Teme de dezbatere

comisia europeană

Cred că cele mai importante teme de dezbătut în plenul Comisiei Europene de anul viitor ar trebui să fie următoarele:

  1. Migrația
  2. Energie și Clima
  3. Justiția și Drepturile omului
  4. Piața unică
  5. Democrația

Aceste 5 ar trebui să fie prioritare pe masa Comisiei Europene, nu neapărat în ordinea scrisă de mine. Toate sunt la fel de importante pentru o EUROPA UNITĂ și PUTERNICĂ.

La momentul actual, Comisia Europeană, nu trebuie să aștepte anul 2017 pentru a discuta în amănunt despre o problemă spinoasă ca MIGRAȚIA. Europa se confruntă cu un al doilea val de migranți peste care urmează să vină iarna.

O cât mai rapidă integrare a lor o să aducă un val de încredere și de stabilitate în întreaga Europă.

Zilele trecute am vorbit cu o prietenă și mi-a mărturisit ÎNGROZITĂ că foarte mulți migranți sunt niște sălbatici care batjocoresc oamenii și țara care ia adoptat. Ea este o persoană foarte deschisă și PRO migranți, dar atât de agitată nu am văzut-o niciodată. Fapt ce m-a determinat să cred că MIGRAȚIA este o problemă prioritara ACUM.

comisia europeana

CONCURS COMISIA EUROPEANĂ

**Reprezentanța Comisiei Europene își propune să-i încurajeze pe jurnaliști și bloggeri să se specializeze în analiza informațiilor care provin de la instituțiile europene și a subiectelor europene în general și, ca urmare, lansează concursul REPORTER și BLOGGER EUROPEAN.

Jurnaliștii și bloggerii sunt invitați să trimită, până pe 31 octombrie 2016, articole și materiale proprii, pe teme europene, publicate în perioada 1 ianuarie – 31 octombrie 2016, pentru a fi evaluate de un juriu. Nu sunt acceptate articole de știri, ci numai comentarii, analize, reportaje, interviuri, editoriale, articole de opinie și imagini ilustrative (infografice originale sau fotografii care au fost publicate însoțite de comentarii relevante). Fiecare concurent trebuie să trimită minimum trei materiale pentru a intra în competiție la una dintre cele 7 categorii ale concursului (vezi mai jos categoriile și criteriile de evaluare pentru fiecare în parte). Concurenții pot participa la o singură categorie (dintre primele 7).

Jurnaliștii și bloggeri pot participa, de asemenea, într-o categorie specială a concursului: „Social media admin”. Concurenții vor avea prilejul să-și aleagă o zi, între 15 martie și 31 octombrie, în care să administreze conturile de Facebook și Twitter ale Reprezentanței Comisiei Europene. Condițiile de înscriere și criteriile de evaluare pentru această categorie sunt detaliate mai jos. Orice concurent care participă la una dintre primele 7 categorii poate participa și la categoria specială, având astfel ocazia să câștige două premii.

Fiecare categorie va avea un singur câștigător, iar premiile constau în tablete iPad. **


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107