Compania GSM

  Cati dintre voi ati schimbat compania de telefonie mobila si de cate ori?
 Probabil multi,mai ales ca, fiind mai multe concurenta intre ele e mult mai reala decat in multe alte domenii din piata romaneasca.
Nu vrea sa vorbesc acum de asa zisa concurenta intre companiile petroliere, stim toti ca aia nu e reala.
La telefonia mobila concurenta in piata a adusa COSMOTE, fara nici un dubiu recunosc cu mana pe inima ca la inceputurile ei, COSMOTE era vioara a treia.
Primul meu telefon l-am avut la Connex, actualul Vodafone,am ales Connex pentru ca era singura companie pe vremea aceea care avea semnal la parintii mei in sat, recunosc nici macar ala, semnalul, nu era foarte bun, dar era.Singura alternativa de atunci era Dialog, actualul Orange.Cand scriu asta mi-a trecut un gand prin minte, doamne ce batran sunt[ :-)].
Revin, am avut vreo 10ani abonament la Vodafone desi dupa un timp a adus si Orange o antena in satul parintilor si as fi avut semnal, dar la momentul cand cele doua companii aveau aceasi acoperire in zona care ma interesa, oferta Vodafone era cea mai buna.

   Incet, incet, COSMOTE, crestea si avea oferte din ce in ce mai bune, chiar mult mai bune ca ceilalti, si desi am avut 10ani abonament la Vodafone, am renuntat si am trecut pe COSMOTE. De aici si intrebarea mea de la inceput, conteaza asa mult vechimea intr-o retea, numarul de telefon devine ceva atat de personal(acum il poti porta), incat sa nu apelezi la o companie cu acelasi profil dar mult, mult mai avantajoasa?
Am prieteni care au trecut la alta companie, dar ce si-au zis ei, hai sa mai tin si celalalt numar pe cartela ca il am de mult, pff o prostie pararea mea.
 In ziua de azi conteaza raportul PRET vs SERVICII, restul e balcanism romanesc.

  Inca ceva, daca in anii care vin celalalt jucator, DIGI, imi ofera o oferta multa mai buna, nu o sa stau prea mult pe ganduri si am zburat la ei,mai greut sa imi dea 2x NELIMITAT cea cea am acum dar nu spun NICIODATA, NICIODATA. 
Plus ca nu ma pot combina cu un telefon TARE,am deja unul BUN BUN. :))


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107