Doar Hitler si Isis au ingenunchiat Parisul

franta_13073500Un nou 11 septembrie

Dupa *Je suis Charlie*, Franta e iar in doliu. Acum in Franta e *Je ne suis pas ISIS*.

Din pacate s-au adeverit vorbele celor care spuneau ca urmeaza atentate dupa migrarea in masa de vara asta. Previzibile, parerea mea.

Dupa o Europa slabita de criza financiara, urmeaza o Europa aruncata in haos?

Stiu ca am sa fiu injurat, dar atentatele astea trebuia sa aiba loc in Germania. Cretina, tampita, nu stiu cum sa o mai fac pe Angela Merkel a aruncat Europa in haos. Ea, din putul gandirii a ”deschis bratele” acestor animale. Din multele imagini ajunse pe sticla se vedea clar ca multi emigranti sunt apti de munca si mai ales apti de lupta. Chiar ieri dimineata am vazut o stire cu emigranti salvati din Mediterana. Italienii ii trageau la mal sa ii ajute, iar un emigrant isi monta telefonul pe selfie-stick. Fabuloasa imagine.

Multi vor compara mortii nostrii de la Colectiv cu cei de la Paris. Greseala, in Franta e o declaratie de razboi, iar in Romania este incompetenta si coruptia tipic romaneasca.

Europa de Vest a vrut sa faca pe bunul samaritean cu niste unii care nu iti dau o palma, cand te loveste ISIS nu mai ai timp de intors si celalalt obraz. Dupa ce te loveste ISIS iti cauti capul prin tarana.

Nu am fost nici Charlie, nu voi fii nici tricolor si nici drama din Colectiv  nu m-a mirat. La noi e datorata coruptie si nepotismului din sistemul bugetar, iar atentatele de la Paris sunt rezultatul ”bratelor deschise” de Europa de Vest.  Fapte regretabile in care au murit oameni nevinovati, dar toate posibile datorita vremurilor tulburi in care traim. Tare imi e teama ca ne indreptam spre WW III.

Romanii nostrii ajungeau in vest prin paduri si haituiti si nu erau asteptati cu flori. Romanii nostrii isi rup oasele pe santierele Europei, romanii nostrii spala la cur batranii prin azilele vestice, iar ei, MUSULMANII, fac greva foame, desi primesc mancarea gratuit, nu se pot adapta desi toata lumea le sufla in cur.

DRAGA EUROPA, te anunt cu durere in suflet, TI-AI FACUT-O CU MANA TA.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107