Eminescu vs Maruta,Gherghe si Capatos

Datorita promovarii non valorilor de catre emisiunile de divertisment (da sunt de divertisment, te apuca rasul de atata prostie) si anul asta la Bacalaureat, Eminescu i-a distrus pe niste unii, care sperau sa le pice ceva din Zavoranca, Dragusanca, Tonciu sau alte scriitoare de succes ale zilelor nostre.

Foarte multi parinti au ajuns sa blameze cadrele didactice pentru esecurile propriilor copii, De ce?
Pentru ca ei, copii, in timpul liceului erau de nota 10?
Pentru ca unii profesori prefera sa dea note mari elevilor pentru a-si asigura linistea la locul de munca?
Pentru ca Guvernul subfinanteaza Ministerul Educatie si foarte multe cadre noi sunt doar niste bieti suplinitori?

Bacalaureatul de acum este intr-adevar un examen al maturitatii. E adevarat ca in trecut Bacul il luai foarte usor si toti ajungeau pe la tot felul de facultati, facultati fabrici de diplome, nimic mai mult. Multi din cei de generatia mea au facut 5ani de facultate iar acum lucreaza ca muncitori necalificati.
NU E O RUSINE,MUNCA INNOBILEAZA,dar totusi cred ca atunci cand incepi o facultate e bine sa te ajute in viata, nu doar sa o faci sa fie facuta.

Totusi in acest sistem pacatos sunt si copii care isi vad de scoala, reusesc sa invete in ciuda tuturor tentatilor si chiar mai mult, castiga medalii la olimpiade internationale.

Asadar, lasati TV-ul, macar in clasa a XII-a, e pentru binele viitorului vostru.
 Cei care se perinda la TV produc niste bani tocmai prin faptul ca se fac de cacat. E trist, in Romania se serveste PAINE si CIRC la orice ora.

Literatura Romana nu e:

 Iar Matematica e mai mult decat o manea cu”FARA NUMAR, FARA NUMAR”

BAFTA si CAPUL SUS, viata e frumoasa daca sti sa te RESPECTI, si sa ii RESPECTI pe cei de langa tine.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107