Essilor Eyezen

Profesionismul OPTODIA

optodia

Acum o lună de zile am fost cu juniorul la Optodia – Optică medicală pentru ai face ochelari. Avea nevoie şi am zic că nu are rost să amânăm.

Pentru că am fost super încântat de profesionalismul celor de acolo, am hotărât că e timpul să îmi fac un test de vedere, nu mai făcusem asta de vreo 5 ani. Ruşine să îmi fie. Puteam merge mai repede, acest test fiind gratuit.

Se pare că dioptria mea a luat-o pe deal, de la -1,25 a ajuns la -1,75. Damnnn, am chiorât de tot.

După discuţia avută cu cei de la Optodia am hotărât să trec la un alt tip de lentile, lentile speciale pentru cei ca mine care stau mult în faţa ecranelor (laptop, tabletă, telefon, TV).

optodia

Lentilele recomandate de ei sunt Essilor Eyezen, lentile recent apărute, la începutul acestui an.

ESSILOR inoveaza si lanseaza…

O gamă completă de NOI lentile digitale concepute pentru o viaţă mereu conectată, ce asigură o relaxare a ochilor în prezent dar şi o protecţie a sănătăţii vizuale în viitor.

Avantajele purtatorului cu gama Eyezen:

  • Reducerea oboselii vizuale în faţa ecranului de calculator
  • Uşurinţa în citirea caracterelor mici
  • O postură naturală a prezbiopilor în faţa tabletei sau a smartphone-ului.

Mai multe informaţii le găsiţi pe site-ul www.essilor.ro

P.S. Am scris acest articol după două săptămâni de utilizare a noilor ochelari şi mă declar FOARTE MULŢUMIT.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107