FUMATUL INTERZIS

Adio haine împuțite

Adio haine împuțite, adio păr îmbâcsit, adio restaurante afumate, adio baruri pline de atârnători la o cafea și 10 țigări.

fumat_1_0

De mâine nu se mai fumează în spații publice.

A mai fost o astfel de tentativă după aderarea la UE, dar pentru că românul e campion la găsit chichițe de erijarea legii, acel act normativ modificat si răsmodificat încât nu a avut nicio valoare. Au făcut spații pentru fumători, dar apoi le-au dărâmat, au făcut afișe cu AICI SE FUMEAZĂ și gata cu aceea lege.

Dar, de mâine nu mai ține, FUMATUL ESTE INTERZIS.

Cât de plăcut este să mergi dimineața la cafe/ceai și să stai într-un loc plăcut, într-un loc curat și aerisit?

Cât de plăcut este să te duci cu copilul în parc, iar la întoarcere să poți să intri să îi dai un fresh de portocale la bărulețul de lângă bloc?

Sper totuși să nu se trezească vreun parlamentar cretin să fută și această lege, căutînd chichițe sau adăugînd cine știe ce amendamente, doar doar o reuși să mai fumeze el pe unde îl taie capul.

P.S. Se pare că este deja un prost de parlamentar pregătit să își bată joc de noi, unul cu nume de pârnăiaș, Fenechiu Daniel. Bulangiu cică e avocat, dar probabil simte că în toamnă își pierde ciolanul de la parlament, iar acum vrea să își facă campanie sau reclamă pe plămânii românilor. Un imbecil, un prost cu spume, un rahat cu ochi, părerea mea.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107