Glumetul pontica isi anunta retragerea si nu prea din politica

Acest comediant ratat, care face degeaba umbra Pamantului isi anunta retragerea din viata politica.
 Doamne ce am mai ras :)))))))))))))) si inca rad.

Cine naiba mai are incredere in acest specimen, sper pe cale de disparitie. Cu astfel de declaratii deturneaza atentia poporului pentru a nu iesi in strada si a sta cuminti acasa in fata televizorului pe haznale. Nu de alta dar cred ca multi i-ar rupe picioarele mai ales dupa ultima, Mare Realizare, scumpirea vietii amaratului de roman.

Se pare ca sforarii, care il conduc din umbra, incep sa realizeze ca isi pierd electoratul si deja se pregatesc sa il debarce pe bietul prostovan. Ponta o sa fie manjit si gasit ca tap ispasitor si va fi inlaturat ca o masea stricata, pacat ca nu o fac ACUM.
In continuare cred ca este cel mai incapabil om politic care a ajuns vreodata premier.

Unde sint cele 1 milion de locuri de munca?
Unde sint autostrazile promise?
Unde este sprijinul pentru tineret?
Unde este relaxarea fiscala promisa?

ZERO BARAT TAIAT IN PATRU, parca asa spuneam cand eram copil. 🙁

https://youtube.googleapis.com/v/AisM3sgeBQ8&source=uds

Apoi sa razgandit, se pare ca nu se retrage. Cred ca cineva i-a PLAGIAT scrisul si prostimea nu a inteles. :))))) PENIBIL RIDICOL PROST …… continuati in comenturi :))))


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107