Grenke – cea mai simplă finanțare

O abordare altfel

Echipa Grenke din România este dedicată misiunii de a aduce cele mai optime soluții, pe termen-lung, special gândite pentru business-ul tău, pentru ca tu să te ocupi de ceea ce contează mai mult: succesul.

grenke_neu_rgb

  1. Avans 0%

Spre deosebire de alte servicii de finanțare de pe piața din România, GRENKE vă propune o colaborare ce are cu adevărat în vedere bunul interes al companiei voastre. De aceea, ne-am gândit că cel mai mult v-ar avantaja avansul de 0% la încheierea contractului. Se plătește doar trimestrial echivalentul chiriilor pentru perioada următoare, această procedură fiind valabilă indiferent de valoarea contractului încheiat.

2. Simplifici procesul de bugetare

În schimbul blocării unor sume mare prin achiziții directe, plătirea periodică a chiriei vă permite să investiți în afacerea dumneavoastră. În plus, chiriile în Euro sunt constante toată durata contractului, oferindu-vă o bază solidă pentru planificarea financiară.

3. Mereu echipamente de ultimă generație

Ciclurile de viață tot mai scurte ale echipamentelor necesită investirea constantă a capitalului dumneavoastră în cea mai noi tehnologii pentru ține pasul. Cu Soluția Grenke chiriile lunare minime vă permit să investiți în echipamente noi de fiecare data când aveți nevoie de acestea, oferindu-vă un avantaj competitiv valoros.

4. Protejezi lichiditățile

Închirierea vă protejează capitalul firmei fără a vă afecta bonitatea economico-financiară, dumneavoastră beneficiind de echipamente de înaltă performanță pe parcursul perioadei contractuale.

ADICĂ

Atunci când doresc să își dezvolte afacerea, cea mai mare problemă de care se lovesc antreprenorii este reprezentată de lipsa fondurilor, în special pentru achiziționarea echipamentelor necesare. Cu alte cuvinte, de cele mai multe ori își dau seama că le-ar trebui laptopuri, imprimante, servere, echipamente medicale, stomatologice etc. de ultimă generație pentru a își desfășura activitatea în condiții optime și la capacitate maximă, însă prețurile acestora sunt extrem de mari comparativ cu sumele de care dispun și pe care le pot investi la momentul respectiv. GRENKE este compania care vine cu soluția de finanțare potrivită, oferind afacerilor din România posibilitatea de a se dezvolta cât mai eficient, fără a bloca capitalul în achiziții directe ce se amortizează greu. Serviciul nu este nou, însă e foarte puțin cunoscut în România, motiv pentru care avem nevoie de priceperea și de ajutorul tău. Practic, GRENKE închiriază echipamentele dorite la un preț avantajos. În loc să investești toți banii în laptopuri și alte echipamente, le poți primi de la GRENKE, în schimbul unei chirii lunare.

P.S. Cum spuneam, o abordare altfel.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107