Hunedoara de Haur

Cafeneaua Aurita

In Hunedoara astazi se deschide o noua cafenea, nu aveam destule, dar este loc pentru toata lumea. E adevarat ca e in buricul targului, dar deja sunt vreo 10 in 50 de metri.

Si atunci ce e de facut sa fie ALTCEVA????

Pentru ca numele cafenelei e GOLD CAFFE, proprietarul s-a gandit ca o cafea cu ”aur” ar fi chiar un lucru nou care ar face ca locatia sa fie atractiva. Poate, cine stie?

cafea cu aur

Din cate am auzit pretul unei astfel de cafele e 50 de lei, cam ”piperat”, nu nu are si piper, dar obrazul subtire cu cheltuiala se tine.

Acum nu imi dau seama cate cafele se vor vinde pe zi, dar stiu 100% sigur ca o sa apara sute de check-inuri la noua locatie, ca deh, sa se laude lumile, chiar daca beau o apa cu 3lei. 🙂 😛 🙂

Ce sa zic, Hunedoara are de azi ceva ce multe orase nu au si chiar daca e saracie lucie, cafeaua cu aur e posibil sa fie un real succes, nu de alta dar la ”Arta de a ne da mai mari de cat ne permitem suntem campioni”.

Cum bautor de cafea nu sunt, clar nu am habar cum o fi cafeaua cu ”Haur”. Sper totusi sa nu fie deranjati de popi, ca astia cam au monopol pe aur :))))))) si nu suporta concurenta.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107