ISU sau Incompetența?

ISU

Nepăsare și dispreț

În acest moment la Hunedoara NU exista nicio sala de spectacole, cinema sau de sport păstorită de primărie autorizată ISU, deci sunt toate ÎNCHISE.

Nu că am avea noi multe, dar și acelea care sunt nu pot fi folosite.

DE CE?

După incidentul din Clubul Colectiv, ISU a verificat toate locațiile în care se puteau desfășura activități cu public, iar cele neconforme au fost închise. La Hunedoara au fost închise TOATE.

Incompetența și nepăsarea primarului Viorel ne-au adus într-o situație de tot căcatul. Cel mai mare municipiu din județ nu are o sala de spectacole deschisă, pur și simplu JENANT.

casa de cultura

Casa de Cultură, centrul cultural al orașului, așa cum îi place primarului să spună, e închisă, deși au fost cheltuite niște zeci de miliarde bune pentru ”neReabilitarea” ei.

sala sider

Sala Siderurgistul, la fel, e închisă și nefuncțională. Aceasta chiar arată foarte jalnic, nu știu dacă în ultimii 15 ani s-a bătut un cui sau s-a dat o bidinea de var acolo.

cinema-flacara

Cinema Flacăra din 2012, când actualul primar promitea renovarea și trecerea ei sunt tutela primăriei e cu lacătul pus. A adus în campanie doi inși cu un proiector să prostească lumea și a promis că o să facă și o să dreagă. Din păcate doar o altă gogoașă electorală.

modern

Mai are rost să aduc aminte de starea în care se află Cinema Modern? O clădire care în cel mai bun caz, o să fie DĂRÂMATĂ ca fosta Cantină Restaurant.

sala

Sau, să spun că Sala de Sport de la Liceul Matei Corvin e ca și ABANDONATĂ și în PARAGINĂ?

Dar, bine că avem aprobat un megaFÂS, Arionala lui Viorel, pietonala din ”centrul cultural” al orașului. Care cultură bre, până și pirandele țopăiră de zâua lor hafară pe beton, desculțe săracele, pupa-te-ar pă portofel chiparosule?


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107