La Multi Ani ROMANIA, La Multi Ani Romanasii Mei

La multi ani Romania. La multi ani Romane oriunde te-ai afla.

Romane, meriti mai mult, mult mai mult decat ai fost lasat de hotii care ne-au furat Revolutia de la Timisoara.
Romane ridica privirea din pamant si lupta neincetat pentru binele tau si al familiei tale, poti asta dar ai uitat-o. Prea mult timp ai fost lasat sa crezi ca ai ajuns un cetatean de mana a treia in Europa si chiar in tara Ta.

Ai ajuns sa iti scuipi presedintele, pentru ca ai fost dezamagit de toata clasa politica, nu e bine poti lupta cu ei si altfel.
Ai fost umilit de toti nepotii lor, nepotii aia incompetenti care prin prostia lor te fac sa spui ”Ajunge”, nu mai vreau sa stau aici.
Ai ajuns subiect de bancuri, pentru ca unii conationali plecati prin lume aleg calea gresita in aceasta viata iar in urma lor ramane ca romanul onest sa traga ponoasele.

Romane nu asta esti tu.

Romania a dat lumii multe genii. Copiii nostri, elevii, studentii, sportivii ridica Drapelul Romaniei pe primele pozitii la toate competitiile la care participa si fac cunoscut numele tari lor ROMANIA. CINSTE LOR .

Nu uita ca esti ROMAN, oriunde te-ai afla

2 comentarii la „La Multi Ani ROMANIA, La Multi Ani Romanasii Mei”

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107