Lactatele Ado, etalon al calității

Fermele ADO

Fără conservanți, fără lapte praf

#fabricatinHD #vizitainHD ediția 2016, două proiecte de succes.

Vineri, 13.05.2016, am fost toată ziua la Peșteana Hațeg, în vizită la Fermele ADO. Dacă serele și grajdurile le-am mai văzut și cu altă ocazie, acum a fost rândul Fabricii de Lactate ADO.

DSC_5187

Cea mai modernă fabrică de lapte din județul Hunedoara. Laptele care intră ca materie primă în fabrică este colectat de la ferma proprie . Produsele rezultate au un gust extraordinar de bun pentru că laptele este 100% natural fără adaosuri. Gama de produse este variata: iaurt, chefir,lapte, smantana, branza dulce, branza telemea, rocotta , mozarella, cascaval, branzeturi maturate (caciota,trapist,tilsit ,bastardo)

Fiind un mare consumator de lactate, am gustat laptele, iaurtul și chefirul, pur și simplu dumnezeiești. Nu se compară cu cele din hipermarketuri, sunt de sute de ori mai bune. Se simte laptele, se simte grăsimea, se simte că sunt NATURALE 100%.

Pentru că mediul de lucru este unul ultra, mega, hiper steril, doar trei au putut intra în incinta fabricii propriu-zise. Le mulțumim pentru multitudinea de poze puse la dispoziție.

Gazdele ne-au oferite toate celelalte informații pentru a înțelege cât mai bine tot ceea ce se întâmplă acolo. Din aceste poze se vede că nu au nimic de ascuns și că totul este 100% NATURAL și ADEVĂRAT.

DSCN0456DSCN0455DSCN0453

DSCN0460DSCN0458DSCN0461

DSCN0472DSCN0502DSCN0504

DSCN0507DSCN0510DSCN0512

Cei de la ADO, s-au bucurat că știm despre legea etichetării laptelui și produselor din lapte. Ei sunt foarte încântați pentru că așa cumpărătorul află ce conține de fapt cutia de lapte pe care o cumpără de la market. Milioane de hectolitrii de lapte FALS intră anual pe piața românească.

Laptele ADO este 100% din producție proprie, fără gram de lapte praf sau alte „falsuri”.

Pentru că sunt foarte interesați și de impactul asupra mediului a unei investiții de asemenea anvergură, prietenii noștri de la Fermele ADO au investit și în panouri solare. Deocamdată ele sunt doar pe fabrica de lapte, dar pe viitor speră să li se aprope un proiect pe fonduri europene și să poată pune panouri solare pe TOATE clădirile fermei.

DSCN0531DSCN0530

Fabricat în Hunedoara – Vizită în HD este un eveniment organizat de Sebastian Bârgău, Denisa Bârgău şi Călin Bobora, în colaborare cu sponsorii și partenerii de anul acesta:

Sponsori principali: Carpatcement / Heidelbergcement Romania, Fermele ADO Țara Hațegului

Parteneri: Pizzeria Napoli, Sara Cafe.

 

fabricatinHD


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107