Marvel vs DC Comics

 Iron Man vs Superman

marvel

Aceste personaje in ultimi 10 ani au iesit din paginile cartilor si au ajuns pe marele ecran. Ambele sunt de mare succes si de la an la an unul din ei devine eroul care salveaza situatie in orice imprejurare. Efectele care se folosesc in aceste filme si seriale le asigura succesul.

Daca unii sunt vedete ale marelui ecran, altii sunt eroi in seriale de succes, dar toate sunt la fel de asteptate de public.

Multi nu stiu care de unde vine si am zis ca un astfel de tabel ajuta, poate nu pe toti, unora putin le pasa cine e creatorul personajului lor preferat, dar pasionatii inteleg ce vreau sa spun.

Un filmulet in care se imbina ambele universe, Marvel si DC Comics, dar care nu e real.

P.S. Joi la Cinema City Deva, merg la avanpremiera filmului DeadPool, un nou erou Marvel scos la ”facut bani”. De abia astept, trailerul e genial.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107