Multumim Domnule primar

Daca vrei poti

Tin sa ii multumesc domnului primar pentru tot ceea ce face, pentru tot ceea ce a facut si va mai face pentru oras.

Un primar dedicat, un primar care conduce o echipa de profesionisti in slujba cetatenilor orasului sau.

Oooooo mii si mii de scuze, am uitat sa precizez, scriu despre primarul Devei, Petru Marginean si nicidecum despre Viorel Arion primarul Hunedoarei. Nu as putea scrie astfel de cuvinte despre V.A. probabil nici daca ar castiga 10 mandate, pentru mine si-a dat examenul. A indatorat orasul si a ingrasat firmele prietene, nimic mai mult.

La Deva lucrurile stau altfel, proiecte pe fonduri europene in derulare, plus inca alte zeci de milioane de euro ”arvunite” pentru proiecte viitoare. Asa e, cand ai proiectele pregatite esti sus un capul listei de finantari. Dar cand nu ai, nu ai si pace. Astepti cu mana intinsa catre Bucuresti, poate poate se mai indura guvernul sa iti mai ofere niste bani de varuit pomii.

arass

Zilele acestea la Deva s-au finalizat lucrarile la doua obiective de interes, Piata Aras si Skate Park. Un miniparc ultramodern si un skate-park pentru tinerii iubitori de sporturi extreme.

skate-park-deva1

Da, din pacate tot despre DEVA scriu. La Hunedoara am ajuns sa ne bucuram ca se ridica gunoiul. Nici pomeneala de investitii sau ceva benefic orasului.

Jos palaria domnule primar al Devei, poate am sa ajung sa spun asta si unui primar al Hunedoarei, poate.

Un comentariu la „Multumim Domnule primar”

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107