Nationala MEDIOCRA de fotbal a Romaniei

Romania – I.Feroe  1-0 amarat si chinuit 🙁

Ca avem  un fotbal slab stie toata lumea.
Ca traieste fie din banii din drepturile TV, fie din banii primariilor si  ai consiliilor judetene si asta se stie.

Datorita BLATURILOR facute in trecut si datorita sistemului de reciprocitati (vezi Steaua-Viitorul) oamenii cu bani nu mai INVESTESC in fotbal.
Legea sponsorizarii e de tot cacatul. Un privat care vrea sa bage bani in sport in general, nu neaparat in fotbal, are mai mult de tras decat de castigat. Iar doar asa de dragul de a arunca banii pe fereastra nu sponsorizeaza nimeni, nimic.

Revin la nationala, cine sa si joace la NATIONALA???

Scheletul de baza al nationalei e STEAUA BUCURESTI, echipa macinata de scandalul cu armata.
Bineinteles ca jucatorii Stelei nu sunt cu gandul 100% la Nationala, au probleme cu suporterii tocmai datorita scandalului mentionat mai sus. Iar faptul ca ai un patron ca JIJI si ca azi maine iar se baga peste ei nu e chiar usor. NU SUNT STELIST 😉

Ailalti jucatori ai nationalei sunt in marea lor majoritate ”stranierii”. Stranierii astia sunt foste, viitoare, Ex, vesnic APROAPE fotbalisti. Au jucat binisor in Romania, datorita faptului ca avem un campionat slab, iar acum ca au plecat dincolo cam freaca tusa.(chipurile nu s-au adaptat). 

Nu, nu, acolo e de munca, de alergat, de pus piciorul la minge, s-a terminat cu aranjatul frezei, cu Dorobantiu cu pupatul in cur a agentului sau, doar doar il vinde si isi ia si el niste bani la semnatura.

Ei, ”stranierii” fie sunt acum  fie vesnice rezerve, fie joaca in campionate de mana a doua. Sau aia mai norocosi, bat minge pe la arabi si se umplu de bani. Atata tot ca fotbal nu prea mai joaca NICI UNII DIN EI. 🙁

Asadar 1-0 cu Feroe pare un rezultat bun. Ca o baga ei la nesfarsit placa aia cu ”nu mai sunt echipe slabe” e problema lor, tot niste MEDIOCRII sunt.
Au mentalitate tipic romaneasca, fentam si noi fotbalul sa iasa banul, orice numai sa aparem in ziare, munca e pentru tractoare……etc……etc. 

 
 
P.S. Cei ce vin in spatele astora sunt mai dezinteresati de fotbal. Au vazut si ei ca e mare smecherie sa fi fotbalist. Din pacate pentru ei, spectatorul e satul de figuranti, dovada si STADIOANELE GOALE.
Inainte se batea mingea cu tenesii rupti, acum fara niste chestii colorate nici nu iasa pe teren. 🙁


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107