O comedie belea

Office Christmas Party

De mult timp nu am mai râs la un film cum am făcut-o în week-end la *SuperParty la Birou* la Cinema City Deva.

„Super party la birou” îi readuce împreună pe Jennifer Aniston şi Jason Bateman din 9 decembrie pe marile ecrane, într-o comedie care va da cu totul alt sens petrecerilor de iarnă corporatiste.

În timp ce Carol, managerul companiei, încearcă să oprească planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomină la birou, acesta apelează la colegii lui care să-l ajute să pună totul la cale. Întreaga mobilizare are scopul de a impresiona un potenţial client mai neconvenţional şi de a-l convinge astfel să investească în afacerea lor aproape falimentară.

Am râs cu lacrimi, toată sala era pe jos. Un umor ușurel, direct, fără prea multe chestii la care trebuie să te prinzi. Pur și simplu glume haioase și foarte bine conturate.

la birou

Distributia: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Kate McKinnon, Jamie Chung, Olivia Munn

Actiunea: Un patron nonconformist vrea să își salveze compania cu orice preț.

Efectele 3D: Nu.

De văzut, o să vă placă la nebunie.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107