Pariuri online pe mobil

4 sfaturi pentru cei care joacă la pariuri online de pe mobil

Sunt total de acord cu cei care spun că pariurile online de pe mobil ar fi o armă cu două tăișuri. Cu un singur amendament: eu folosesc un singur tăiș. De când am început să joc mai mult „din mers”, sunt pe plus.

Aplicații separate pentru telefon și tabletă

S-a progresat incredibil în ultimul timp. De exemplu, pentru pariuri mobile Netbet, există aplicații separate pentru telefon și pentru tabletă.  Cred că, acum doi-trei ani, numărai pe degetele de la o singură mână operatorii care aveau lansate aplicații de pariuri pentru Android sau iOs.

Totul este optimizat

Am citit că piața pariurilor online ar putea crește cu 20% în acest an. Am curaj să fac pariu că 80 de procente din acest 20% vor fi de partea pariurilor pe mobil. Aud o întrebare din „public”? Pe ce mă bazez?

E simplu: cine nu ar prefera să poată juca de oriunde, în orice moment? Ok, ecranul mai mic al telefonului ar putea reprezenta un minus, dar tocmai de aceea există aplicațiile: ca să optimizeze totul și din punct de vedere vizual.

Fii pe fază!

Așa cum am spus, îmi merge mai bine de când am trecut pe pariurile mobile, în primul rând pentru că sunt mult mai „operativ”. În jocul acesta, trebuie să fii pe fază și să speculezi orice moment favorabil. Din ce am trăit până acum și din ce am vorbit cu alți pariori, am depistat 4 reguli importante pe care trebuie să le respecți atunci când pariezi online pe mobil.

  1. Instalează-ți o aplicație. Indiferent de specificul lor, aplicațiile sunt făcute să îți ușureze viața atunci când folosești un dispozitiv mobil. Alternativa la un asemenea soft ar fi să accesezi site-ul de pariuri din browserul telefonului sau al tabletei.

Eu optez pentru prima variantă din mai multe motive. Primul ca importanță ar fi posibilitatea de a urmări streamingul video live pe mobil. Al doilea este reprezentat de funcțiile pe care le are o aplicație, cum ar fi notificările despre pariurile în desfășurare sau despre anumite oferte. În plus, rămâi logat în contul de pariuri și totul se mișcă mai rapid.

  1. Joacă la cele mai bune case de pariuri. Pe site-urile acreditate să prezinte bookmakerii care funcționează legal în România poți găsi topuri ale caselor de pariuri online. Pariurile mobile reprezintă un criteriu de clasificare. Te poți inspira, dar nu îți recomand să iei drept literă de lege ce vezi acolo. Orice top este până la urmă o chestiune subiectivă, iar preferințele variază de la un parior la altul în funcție de stilul de joc.

Sfatul meu este să îți deschizi cont la mai multe case de pariuri și să testezi ofertele și aplicațiile. În scurt timp îți vei da seama ce platforme ți se potrivesc cel mai bine și îți vei maximiza câștigul.

  1. Profită la maxim de cel mai important avantaj al pariurilor mobile. Indiferent că ești pe drum, la o plimbare sau la o bere cu băieții, poți urmări meciurile pe telefon și poți pune pariul potrivit la momentul potrivit. De exemplu, dacă joacă Barcelona cu Celta Vigo, nu are niciun sens să mizezi pe catalani într-un pariu pre-meci. Cota este prea mică.

Chiar dacă nu ești pe lângă un calculator, poți sta cu ochii pe rezultat. Dacă e 0-0 spre pauză, cota poate deveni „decentă”. Câteva atingeri de ecran și ai pariat. Acum, să curgă golurile în poarta Celtei!

  1. Respectă managementul banilor. Altfel spus, pariază responsabil. Pentru mine, pariurile mobile sunt similare cu pariurile live, adică acele pariuri în care te poate lua valul și poți pierde mulți bani (sau pe toți) într-un timp scurt. Este foarte important să respecți money management-ul. Fixează o limită pentru pierderi în fiecare zi. Dacă ai atins-o, oprește-te. Fixează și o limită pentru câștig.

Și un sfat adițional: atenție la drum! S-or numi ele pariuri din mers, dar nu sta cu ochii în telefon când mergi pe stradă. Nu știi când te faultează un stâlp!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107