Piesa de sambata

De cand PSD a pus mana pe putere in Romania s-a inmultit numarul penalilor pe toate nivelele administrative. Parlamentari,presedinti de consilii judetene, primari sau sefi de institutii bugetare, toti sunt o mare sleata de banditi.
 Ei au un singur scop, imbogatirea prin orice mijloace ilegale, ca legal e mai greu, trebuie sa muncesti, nu sa furi. Imbogatirea lor si a tuturor neamurilor lor, vorba aia: ”Ei cu ei, noi ….noi singuri”. Iar ca la peluza: ”Singuri impotriva tuturor hotilor.”
Pentru a avea de unde sa fure, cretinul de Ponta ne-a bagat pe gat PESTE 35 de taxe noi, sa fie sa nu trebuiasca. Imbecilul dracului.

Din pacate asta vrea sa fie 5ani presedinte, macar ca deputat i-au trecut deja 2ani si am mai doar 2 pana scapam de imbecil, dar daca ajunge presedinte, nu vad bine viitorul acestei tari.
P.S. Nu uita, Maine cu totii la vot 😉


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107