PixWords MANIA

Un nou joc face furori pe Facebook

Dupa blockbusterul CandyCrash un nou joc face valuri pe Facebook, el este numit PiXWords.

Un fel de Roata norocului combinat cu integrame-anagrame. Primesti o grila de 3,4 sau 5 cuvinte si fiecare cuvant din grila il poti descoperi daca recunosti poza care il insoteste.

Este foarte interesant din punct de vedere intelectual si al perspicacitati, multe cuvinte sunt fiind tangente cu poza care ar trebui sa dezvaluie rezolvarea. Dupa rezolvarea fiecarui cuvant primesti un banut, iar dupa rezolvarea grilei treci la un alt nivel, adica alta grila. Banutii pot fi folositi pentru a cumpara o litera atunci cand ai nevoie de putin ajutor in rezolvarea cuvintelor.

Atat de mult a prins ca in ultima saptamana au aparut deja cateva grupuri Facebook in care jucatorii isi dau sau cer sfaturi cu privire la rezolvarea grilelor.

pixw

Daca la inceput foarte multi rezolvau grilele acum la fel de multi doar stau sa supravegheze grupurile si sa gaseasca rezolvarea mura-n gura. Atunci vin si intreb: ”Care mai e rostul?”

Desi unele cuvinte sunt foarte usoare nici macar pe alea nu le stiu, trist. Dar no, fiecare cu damblaua lui, daca unii joaca pentru a-si testa inteligenta, altii o pot face doar pentru a se lauda cu nivelul la care au ajuns, desi tot ce au facut a fost transcrierea solutiilor.

Lucrul cel mai fain in acest joc e faptul ca poti sa alegi sa il joci si intr-o limba straina, in special cele de circulatie internationala. Lucrul foarte bun pentru a exersa scrisul in acele limbi.

Spor la PixuWorduit. :)). Totusi daca chiar nu gasesti cuvantul foloseste acest SITE.

Un comentariu la „PixWords MANIA”

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107