Romica Gabor. Antreneaza sau Se Antreneaza????

E greu sa preiei o echipa la mijlocul campionatului, dar asta nu e o scuza a esecului de etapa trecuta de pe teren propriu, esec in fata unei echipe de care 99.99% din romani nu au auzit.

Am citit astazi in cotidianul Glasul Hunedoarei, ca Romulus Gabor nu parea afectat la finele jocului cu Millenium Giarmata. Cum naiba, intr-un oras cu traditia Hunedoarei, sa nu fi afectat de o infrangere pe teren propriu in fata unei echipe de nivelul Giarmatei, echipa care a avut 3 ocazii, ti-a dat 2 goluri si ti-a luat punctele.

Mai mult, sa nu il pui pe nr14, Alexandru Petresc, sa bata 1000 de penalturi dupa meci, sa ii iasa figurile si indolenta din cap; el ratind penalty in min 85, in conditiile in care a fost CEL MAI SLAB DE PE TEREN, TOT MECIUL.

‘Li s-a intamplat si jucatorilor mai mari sa rateze, portarul s-a dus bine si asta e.” declara Gabor.
Suntem noi din provincie, asa mai de la tara, dar stim ca un penalty nu se apara ci se RATEAZA, in conditiile in care a fost executat PROST SI MOALE.

Acum probabil Gabor incearca sa isi apropie vestiarul sa fie langa ei, fiind la inceput pana ii ”citeste” si vede ce le poate capul. Dar, un mare DAR, Romica ar trebuie sa realizeze ca asa a facut si la echipa de juniori, iar pustani de acolo (ironic vorbind) ii aratau MULT respect, ei fiind preocupati de freze si de fetele din tribuna.

Daca tot asa v-a antrena si echipa mare, mai bine isi schimba planul ACUM, pana nu ajunge sa fie FLUIERAT de spectatori, norocul lui poate fi faptul ca putina lume mai vine la stadion, datorita fostului antrenor Constatin Olariu, antrenorul cel mai slab pe care l-am vazut pe aceste meleaguri.

https://youtube.googleapis.com/v/OSYgNVpe9bc&source=uds

Valoarea jucatorului Romulus Gabor este incontestabila si ar trebui sa trezeasca si sa impuna RESPECT, dar cateodata RESPECTUL il mai si impui.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107