Simeria 2016

Zilele orașului Simeria – 2016

În fiecare an mă duc cu drag la Simeria cu prilejul *Zilelor orașului* pentru că îmi place de mor LOCAȚIA aleasă de autorități, Parcul Tineretului.

Parcul Tineretului e un loc cochet, plin de verdeață și de copaci uriași. În jurul scenei de acolo sunt o mulțime de bănci de unde poți privi relaxat „ostilitățile” de pe scenă.

Eu unul prefer să vin cu o păturică și să stau tolănit pe iarbă la umbra copacilor, așa ca la bunica în curte.

Parcul mai are un mare avantaj față de alte locații, e suficient de departe de centrul orașului și astfel se evită blocajele care apar cu ocazia specifice acestor fel de manifestații. Totodată, muzica NU DERANJEAZĂ aproape pe nimeni, sunt câteva case în zona, dar nu foarte multe.

simeria

Centrul Cultural și de Creație al orașului Simeria este un partener de nădejde în organizarea tuturor festivalurilor de pe raza orașului Simeria. Oameni dedicați, oameni foarte bine pregătiți pentru ceea ce fac. RESPECT.

Revin la Zilele Orașului Simeria și spun: „Am să fiu acolo în fiecare zi, tot timpul m-am simțit foarte bine acolo”.

Clubul SMART SIMERIA, o să fie cireașa de pe tort în ziua de vineri. Am avut ocazia să îi cunosc pe acei copii minunați ai Simeriei și pot să vă spun că mi-s tare dragi.

Ziua de sâmbătă a fost pusă sub semnul întrebării deoarece guvernul a hotărât declararea zilei de 13 august, *Zi de doliu național, în memoria reginei Ana.*

Totuși, organizatorii au decis să nu schimbe nimic în cadrul festivităților, toate lucrurile fiind stabilite cu multe luni înainte. BRAVO LOR, pentru a merge totul ca pe roate, nu faci schimbări în ceasul al doisprezecelea.

Așadar, sâmbătă ne delectăm cu DIRECȚIA 5, trupa aleasă chiar de locuitorii orașului printr-un poll organizat de primăria Simeria. O altă decizie lăudabilă, părerea mea. Oamenii au ales pe cine vor să vadă, iar organizatorii s-au conformat.

Duminică, în ultima zi de petrecere, scena le va aparține interpreților de muzică populară. Am avut tangență ani buni cu muzica populară și pot spune că invitații de duminică sunt de prim rang.

Vasile Conea, Nicu Novac, Luminița Pușcaș sunt trei nume de top în muzica populară, toți vor urca pe scenă duminică în ultima zi a festivităților „Zilele orașului Simeria 2016”.

Dacă ajungeți la Simeria, nu uitați să vizitați și Parcul Dendrologic, un colț de rai, aflat la doi pași de locul unde se desfășoară Zilele Orașului Simeria 2016.

LA MULȚI ANI SIMERIA


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107