Tepari de Valea Oltului

Atentie la neAtentie

Pentru ca in 26 de ani de la revolutie/lovitura de stat nu s-a reusit conectarea vestului tarii cu estul. Doar niste bucati de autostrada, iar noi cei din vest mergem la mare tot pe supraaglomeratul drum numit Valea Oltului.

tepari

De vreo 2 ani au aparut acolo o noua specie noua de HOTI, da hoti. Hoti la drumul mare. Stau ei asa tristi pe marginea drumului chipurile batuti de noroc, pisica neagra sau mai stiu eu ce, cu masina pe avarie cerand ajutor.

E, daca ai oprit si nu ai niste ”baieti” cu tine ala esti. Fac ei ce fac si tot iti fura ceva din masina. Mai tot timpul au si o ”doamna” cu ei sa para cat mai credibili. Cer un telefon sa sune pe careva, un litru de motorina, cer ajutor saracii.

tepari-marginea-drumului1

Pentru ca am vazut si eu asta vara vreo doua astfel de masini pe Valea Oltului m-am gandit sa caut daca nu cumva au fost filmati de cineva. Chiar a fost cineva inspirat si ia filmat.

Asadar, atentie mare si nu opriti pentru nimic in lume. Traim in era telefoniei mobile si daca chiar au probleme le rezolva cu un telefon.

Distribuiti sa afle cat mai multa lume.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107