Tineretul, incotro???

Majoritatea tinerilor de azi fug de scoala ca de dracul, munca nu le prea place, dar figuri si talente au cu carul. Nu ma mira,la ce modele sint prezentate in societate ca valori si ca pseudovedete.
Insa e inadmisibil sa vezi ca nu te poti baza pe ei, ei care peste ceva ani, mai devreme sau mai tarziu, depinde cat ii mai tin parinti pe bani lor, vor intra in campul muncii iar visul lor e sa lucreze fie la cablaje fie vanzatoare la Kaufland.

Prea putini din ei ies din anominat si se indreapta spre o facultate cu gandul la scoala, ei pleaca in centre universitare ca asa vrea mama sau tata, parintii saracii fiind bine intentionati, dar ei se tin de orice doar de scoala nu.

 Ei, baieti, is niste pui de cocaleti, freza ce e de ei, plini de aere, cu 5lei in buzunar si care atarna la o cafea 10ore. Am vazut o faza cu unu care avea un suc si dupa 1ora i-a zis barmanului sa puna sucul ramas dupa bar ca se intoarce mai tarziu. Baaa esti nebun, mi-am zis, nu e posibil.
Tot pe ei ii vezi la sala ca isi fac poze in oglinda ca pitipoancele la club,  isi fac ei poze cu cate o gantera in mana, ca deh sa vada fetili pe FB.

Ele, fetele, au 15-16ani si arata deja ca bunica la 50ani, atata lavabil si alte retusuri isi pun pe fata, pacat avem fete foarte frumoase si nu au nevoie de spoieli. Le vezi prin cluburi pline de ele, dar cand apare un oarecare cu un shot de Jager, asta e la moda pentru ele acum, desi are un gust ca dracu, sint toate ude si zambarete.

Nu vreau sa cred ca asta e viitorul acestei tari si chiar ma bucur sa vad ca uni din ei stiu sa se distreze si sa isi traiasca tineretile. Am facut-o si eu, o fac in continuare, dar nu traiesc pentru a impresiona pe nimeni, asta ar trebui sa faca si ei, sa traiasca pentru EI.
Modele le lipsesc, autoritatile ii ignora si ii trateaza cu nepasare, parintii sint prea ocupati pentru a le asigura o paine pe masa si o haina in spate, vremuri grele au prins, dar trebuie sa isi de silinta un pic mai mult si sa tinteasca MULT mai sus.

https://youtube.googleapis.com/v/BDR8Vb-xGCA&source=uds

  Baietilor, nu o rabla cu volan pe dreapta trebuie sa fie telul vostru in viata.
  Fetelor, nu va urati de 8 Martie, La multi ani, faceti-o de 1 Iunie.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107