Trenule, masina mica, nici cu Barca nu mie frica :))

Altceva 😉 WOWWWW tare filmuletul asta…

https://youtube.googleapis.com/v/beCElW_x6Q4&source=uds 

De cand ma stiu am fost Mare Fan al filmelor cu pirati, asta datorita vapoarelor folosite in acele vremuri. Sunt fascinat de termenii folositi, de curajul marinarilor din acele timpuri si mai ales de indrazneala exploratorilor din trecut.

  Revenind la SCF Black Sea Tall Ships, vreau sa marturisesc ca imi doresc sa urc la bordul unei astfel de nave in special datorita faptului ca sunt ”CEL MAI MARE FAN” al filmului romanesc ”TOATE PANZELE SUS si in special al Bucatarului ISMAIL, jucat MAGISTRAL de Maestrul Jean Constantin.
Maestrul Jean Constantin din pacate nu se mai afla printre noi, stiu sigur ca i-ar fi placut sa fie in Portul Constanta la acest eveniment. Dumnezeu sa il odihneasca.
In cinstea marelui actor si in cinstea acestui eveniment minunat am sa postez niste filmulete din filmul ”Toate Panzele Sus”, film pe care, eu personal, in vizionez cel putin de 10ori pe an.


https://youtube.googleapis.com/v/Chf8j5B-a70&source=uds


https://youtube.googleapis.com/v/p3EJctqXJgE&source=uds


https://youtube.googleapis.com/v/rVYE37CTD7Q&source=uds


https://youtube.googleapis.com/v/W5OlVnOwOks&source=uds


https://youtube.googleapis.com/v/q3wRgNycE8o&source=uds


Mult succes organizatorilor si sper ca astfel de evenimente sa fie din ce in ce mai dese.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107