TRUMP-et Show

Donald Trump – Il presidente numero 45

De azi dimineața citesc pe Facebook doar laudele unor lătrăi care au prezis victoria lui Trump la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Ați prezis pe dracu-n praznic, tipic românește e să te dai rotund și să te lauzi după ce totul a fost afișat. Al dracu dacă citisem ieri la vreun nepot d’ăsta ce azi e analist că o să câștige Trump.

donald trump

Astăzi toți o ard cu „știam, așa ziceam și eu, era clar, prevăzusem” și alte chestii de mare cititor în stele. Sunteți penibili și ridicoli. Tăceți dracu că voi habar nu aveți câte țări sunt pe Pământ, dar voi făcuserăți analize și vă ieșise TRUMP.

Cel mai tare post pe acestă temă a pretenașului Chinezu, el zice așa:

Trump a defilat cu superioritatea albului în fața negrului. Și mulți oameni de culoare l-au votat în draci.

Trump a spălat pe jos cu ideea de egalitatea femeii în fața bărbatului. Și multe femei l-au votat în draci.

Trump a pus homosexualii pe coji de nucă. Și mulți homosexuali l-au votat în draci.

Trump a recomandat celor pe moarte să îl voteze, chiar dacă este ultimul lucru pe care îl fac. Și pentru unii ăsta chiar a fost ultimul lucru.

Mare adevăr grăiești Chinezule.

Melodia verii, melodia mea, melodie ce poate ajunge noul imn național al USA. 🙂


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107