Un 1 Iunie reusit la Hunedoara

 1Iunie 2014, Ziua Copilului, HUNEDOARA. Sa nu uitam ca toti suntem COPIII acestui ORAS.

Desi vremea a fost mohorata, a si plouat, copii Hunedoarei s-au adunat in Parcul Tineretului pentru a-si sarbatorii Ziua Lor, 1Iunie Ziua Copilului, alaturi de personaje de poveste, Feti Frumosi, Zane si Zmei.
Piesele de teatru i-au fascinat pe micuti. Costumele de Zane si Feti Frumosi i-au ajutat sa viseze la povestile lor. S-a cantat, s-a dansat, micutii au fost pictati in tot felul de animalute si de desene animate.Ce mai Veselie si Bucurie, Zambete si Balonase.

https://youtube.googleapis.com/v/5wWZ7DM8lF8&source=uds

Juniorii au fost super incantati, pe mine ma bucurat faptul ca un astfel de eveniment ne face sa fim mai buni, mai deschisi unii cu altii. In fata copiilor si a inocentei acestora toata dusmania din lume DISPARE.
Trebuie sa ne amintim mai des de copilarie, e un lucru bun, sa nu mai fim rai unii cu alti, sa ne ajutam reciproc, sa ne sprijinim aproapele. Traim vremuri tulburi iar daca uitam de copilul din noi si mai ales de copiii nostri, viitorul nostru, suntem pierduti, pierduti ca natie, pierduti ca oameni pe acest PAMANT.

FELICITARI ORGANIZATORILOR, sper ca acest eveniment sa devina de la an la an o sarbatoare tot mai mare si cu traditie.

 Copiii nostri merita TOTUL.

Petitie pentru Marirea Alocatie.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107