Valentine’s Day sau Dragobete???

Valentine’s Day vs Dragobete

Nu vreau sa bat campii cu disputa dintre Valentine’s si Dragobete, ci doar sa intreb:

Ce cadou e mai nimerit de Ziua Dragostei???
Raspuns: Habar nu am :)))))
Ca nu exista Cadoul Perfect, asta stiu, dar totusi???
Plus daca e sa o iau pe dupa visin, noi barbatii am cam dat de dracu zilele astea care urmeaza.
 DE CE?
Pai cum sa zic asa mai discret, Valentine’s, Dragobete, 1 Martie si 8 Martie asa una dupa alta si intr-un timp scurt. Deciiii am dat de dracu daca nu iesim la interval cu neste cadouri FROMOASE. 😉

De aia anul asta vreau sa cumpart sotiei ceva deosebit, asa cum imi place mie sa spun ”ALTCEVA” 

Am descoperit zilele trecute un site fain, site de tablouri,tablouriluminoase.ro.

”  Panza(canvas), materia prima ce sta la baza producerii tablourilor din aceasta categorie ,este o panza profesionala ,pe care am printat ,cu cerneluri originale de fabricatie japoneza , imagini de inalta rezolutie ce confera tablourilor un aspect de foarte buna calitate. Panza astfel imprimata, am intins-o pe sasiu de lemn, netratat chimic.
         Un rol foarte important in cazul tablourilor pe panza , o detine lacul inovator si luminos care are dublu rol: de protectie impotriva zgarieturilor ,permitand totodata si curatarea foarte usoara a tablourilor chiar si cu o carpa umeda ,cat si rol de a proteja imaginile in timp, impotriva ingalbenirii si invechirii . Culorile raman proaspete si vii timp indelungat .
         Tabloul pe panza , prezinta un etalon al artei contemporane ,textura tabloului este una deosebita pentru décor ,placuta la atingere si la vedere.”

Este ca e ALTCEVA???
Mie asta imi place si am sa il ofer de Valentine’s sotiei mele.
Am vazut foarte multe frumoase si m-am hotarat greu, dar asta mi-a placut cel mai mult si am sa il i-au pe cel mai mare, ca sunt de mai multe dimensiuni.
Probabil pe felicitare am sa scriu: ”Te iubesc mult, dar de restul sarbatorilor un trandafir si multa dragoste”, nu de alta dar dragostea trece prin stomac si traim vremuri grele. :)))))))

Daca credeti ca nu merge cu un pic de Arta Moderna, puteti oricand sa incercati ceva Mai simplu, dar la fel de eficient. ;)))

Un comentariu la „Valentine’s Day sau Dragobete???”

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107